Bunică cu suflet de fetiță sau cum să îmbătrânim frumos: 10 imagini care te vor învăța

Trendul de a îmbătrâni frumos a devenit tot mai răspândit. Tot mai mulți fashion bloggeri sunt femei de 50, 60, 70 și chiar 80 de ani. Suzi Grant a reușit să-și schimbe viața și atitudinea față de îmbătrânire.

Această „bătrânică” stilată postează fotografii cu ținutele sale pe Instagram și Facebook, iar urmăritorii îi copiază stilul, încercând să rămână femei frumoase chiar și în etate.

Dictatul modei, care a decis multă vreme cum femeile trebuie să arate și ce să poarte s-a cam clătinat. Fashion bloggerii „din popor” devin tot mai des influenceri, creând propriile reguli și limite.

Acum la modă este body positivity și anti-aging-ul: și femeile plinuțele sau în vârstă au dreptul să arate stilat și atractiv.

Bloggerițele plinuțe au îndrăznit să pună în prim plan personalitatea și nu dimensiunile „perfecte”.

Ținute pentru fiecare zi de la Suzi Grant

Suzi a fost jurnalist de televiziune, a trăit la Londra, ducea un mod de viață nu prea sănătos și nu prea se gândea la modă. Către cei 50 de ani ai săi aceasta s-a plictisit de ținutele sumbre ale londonezilor și a început să se gândească la sănătate, după decesul mamei sale, care a făcut exces de alcool.

Suzi Grant s-a mutat în stațiunea Brighton, unde marea îi relaxează pe oameni, permițându-le să uite de dress coduri.

Femeia a început să se alimenteze sănătos, s-a făcut nutriționist și a scris o carte. Iar urmând sfatul celor dragi, și-a făcut blog despre modul sănătos de viață.

Cu timpul însă formatul blogului s-a schimbat. Suzi a devenit o adevărată fashionistă. Ea a cucerit internauții cu ținutele sale stilate, personalizate și practice.

În prezent, ea are 13 000 de urmăritori pe Instagram și 2500 pe Facebook.