Bărbatul de 61 de ani, căsătorit și cu 3 copii, care poartă fustă și tocuri. Ce spune soția lui?

Mark Bryan este un bărbat obișnuit, de 61 de ani, soț fidel și tată a trei copii. Mark este inginer de robotică la o companie germană, antrenează o echipă amatoare de fotbal și provine dintr-o familie de nobili.

Cu alte cuvinte, are toate trăsăturile unui bărbat de invidiat. Dar pe lângă asta, mai are și un obicei vestimentar neobișnuit. De mai bine de câțiva ani, bărbatul vine la birou îmbrăcat în fustă și tocuri înalte.

Unicul lucru care mă diferențiază de alte persoane, este stilul vestimentar. Îmi place să port fuste și pantofi cu toc. Ele mă fac mai puternic“, dezvăluie Mark.

Interesul bărbatului pentru pantofi și fuste s-a născut acum 40 de ani. Pe atunci, avea o iubită de aceeași statură și la o petrecere unde vinul a fost la putere, a acceptat provocarea să danseze în pantofi cu tocuri înalte.

Anume în acea zi, Mark a înțeles că îi place puterea dată de pantofi. În scurt timp, Mark s-a despărțit de iubita lui, dar nu și de noul său stil vestimentar. Cu timpul, Mark a înțeles că pantofii se asociază mult mai bine cu o fustă, iar pe deasupra, în fustă te simți mai liber decât în pantaloni.

Acum 11 ani, Mark s-a căsătorit cu o nemțoaică și a părăsit Statele Unite ale Americii pentru a trăi alături de aleasa lui în Germania. Noua lui soție îi susține ambițiile vestimentare, deoarece nu contează hainele, ci omul. Iar omul trebuie să se simtă bine.

Mark este un bărbat tandru, dar sigur pe sine. E un bărbat în tot sensul cuvântului. Știu că pot să am încredere în el și mă bucur că fiica mea are un tată atât de puternic și independent“, susține soția acestuia.

În familia lor, fiica întreabă de tata ce să îmbrace. La fel ca cele două copile mature ale lui Mark, care au rămas în America. Bărbatul afirmă că hainele nu au sex. Și dacă femeile pot purta pantaloni, de ce bărbații nu ar putea purta fuste?

El dezvăluie că întotdeauna i-au plăcut femeile care purtau costume de afaceri și compleuri de birou, dar nu în ceea ce privește sexualitatea lor, ci în puterea pe care o radiau, în forța și încrederea de sine.

Din același motiv, fustele și pantofii îl fac să se simtă mai puternic. Pentru că, fiți de acord. Trebuie să ai multă putere și tărie de caracter ca să îmbraci o fustă pe stradă și cu atât mai mult, la birou, alături de oamenii pe care îi vezi în fiecare zi.

Mark dezvăluie că nu poartă rochii, deoarece nu pot fi îmbinate cu cămăși și sacouri pentru birou, care îi plac la fel de mult. Din acest motiv, bărbatul îmbină două stiluri, sus – convențional masculin și jos – convențional feminin. Articolul său preferat este fusta creion.

Când cineva îl întreabă de ce se îmbracă așa. Mark răspunde laconic: pentru că pot. Pentru el, hainele nu au nicio legătură cu sexualitatea și cu atât mai mult, cu orientarea sexuală. E mai degrabă un mod de exprimare și o provocare zilnică, care îi antrenează voința și tăria de caracter.

De altfel, Mark este ferm convins că doar un bărbat cu adevărat puternic și sigur de masculinitatea lui este în stare să îmbrace o fustă și să vină nestingherit la birou. El recunoaște că în primele zile se simțea ușor stânjenit, dar în scurt timp a depășit orice disconfort.

Bărbatul dezvăluie că este sută la sută heterosexual și prin ținutele sale nu comunică un mesaj pro lgbt, deși nu are nimic contra minorităților sexuale. Adevărata luptă e lupta cu stereotipurile și prejudecățile sociale. Mark este antrenor de fotbal și prin exemplul său îi învață pe adolescenți să nu le fie rușine de individualitatea lor.

De altfel, comunitatea germană este destul de tolerantă și Mark primește mai degrabă complimente, decât cuvinte de ocară. Ce-i drept, mai mult din partea femeilor. Bărbații se împacă greu cu acest manifest. Deși e destul să vorbești cu el 5 minute ca să-ți dai seama că ai în față un bărbat sănătos din punct de vedere mental și emoțional.

Ba mai mult, e un bărbat aproape ideal, în sensul convențional, pentru că are un job bine văzut în societate, antrenează o echipă de fotbal, este un soț iubitor și tată a trei copii, face sport, adoră motocicletele, viteza și mașinile scumpe, arată foarte bine pentru vârsta lui și e un tip de nădejde.

Pur și simplu se îmbracă un pic diferit. Oare ăsta e un motiv suficient de temeinic ca să-i punem la îndoială masculinitatea? Așteptăm părerea și răspunsul tău în comentarii.

Citește și: Doi polițiști m-au pândit cum beam bere pe o terasă și mi-au cerut actele la control. Ce a urmat după e de râsul lumii!