Au găsit o pisică, abandonată după doar câteva zile de viață. Cum arată ea peste 2 ani?

Inima unor oameni este atât de mare, încât ar putea înconjura Terra și tot le-ar ajunge loc de bunătate. Este și cazul unei familii, care a găsit un pui de pisică, abandonat de către mama acestuia, într-o pădure. Atunci oamenii au luat singura decizie corectă și au dus pisicuța la ei acasă.

Deci, faceți cunoștință cu Lizzie-pisica lăsată în voia sorții, care a reușit să supraviețuiască!

 

Micuța pisică a rătăcit prin pădure mai multe zile și își căuta cu disperare mama, însă fără succes. Familia spune că pisica avea vreo 3-4 săptămâni când au găsit-o. Era singură într-un loc necunoscut și nu avea mâncare și apă.

Salvatorul lui Lizzie spune că: „Am adus-o acasă și apoi am dus-o la veterinar, iar din fericire s-a dovedit a fi complet sănătoasă. După aceea, am făcut toate vaccinările necesare și am scăpat-o de unii paraziți ce afectează pisicile ”

„Poate că cineva a aruncat-o sau poate o pisică rătăcită a născut-o în pădure. Dar ultima variantă este puțin probabilă, din moment ce nu a existat o altă pisică lângă Lizzie ”, spune fata.

Familia se minunează în fiecare zi de Lizzie: “Este minunată. Se descurcă de minune din prima zi cu toate. Cu excepția, desigur, când a mestecat câteva perechi de căști, dar nu regretăm că a luat-o pe Lizzie acasă. O iubesc enorm ”.

Istorioară frumoasă și cu un final fericit. Micuța pisică, care a fost lăsată în voia sorții, are acum o familie numeroasă și se simte fenomenal.

Vă mulțumim că ne citiți. Vă suntem recunoscători pentru fidelitate.