Are 71 de ani, dar arată ca un adolescent: Care este secretul acestui bunic?

Ne-am obișnuit cu ideea că asiaticii arată mai tineri și mai subțiri decât europenii. Dar Ha Hai, un bărbat de 71 de ani din Shanghai, depășește limitele imaginației noastre.

Când te uiți la el, cu greu îți vine să crezi că este bunic. Pentru că la ai săi 70+ arată asemenea unui student lipsit de griji. Acum 5 ani, Ha Hai a lăsat fără cuvinte juriul unui concurs de talente locale, unde a primit un premiu special pentru titlu de cel mai modern bunic. Greu de crezut, dar tânărul din imaginea de mai jos s-a născut în anul 1950.

Ha Hai s-a născut într-o familie numeroasă și are șase frați și surori. Încă din copilărie, băiatul a început să practice diferite sporturi, pentru a-și menține trupul, mintea și sufletul tonificate. Iată așa arăta eroul nostru în tinerețe.

Și uite așa arată acum. Toată lumea vrea să afle care este secretul tinereții sale.

Pentru a se menține în formă, Ha Hai practică yoga, diferite tehnici de meditație și stă cu capul în jos timp de 30 de minute în fiecare zi.

El susține că această tehnică îl protejează de riduri și de căderea părului.

Ha Hai mănâncă numai alimente sănătoase, doarme 7-8 ore pe zi, se trezește dimineața devreme, consumă multe vitamine și suplimente nutritive.

Medicii spun că vârsta sa biologică este de aproximativ 40 de ani, iar vârsta mentală este și mai mică.

Însuși Ha Hai susține că se simte de 20 de ani, iar vârsta pentru el este numai o cifră.

Ha Hai este un adevărat fenomen genetic. Dar în lume mai sunt oameni care au reușit să-și păstreze tinerețea fizică și interioară până la adânci bătrâneți. De exemplu, frumoasa Carmen Dell’ Orefice, femeia fenomen din industria modei, care și-a început cariera în anul 1945 și defilează pe podium până în prezent. Află mai multe despre ea în articolul de mai jos.

Citește și: La 89 de ani, încă mai urcă pe podium! Secretele lui Carmen Dell’Orefice, femeia fenomen din industria modei!