Are 46 de ani, a născut 7 copii, dar arată ca o adolescentă. Care este secretul ei?

În timp ce milioane de femei din toată lumea se întreabă cum să slăbească după naștere, Jessica Enslow o face. Tânăra mămică are 46 de ani și crește trei băieți și patru fiice. Cea mai mare dintre fete are 26 de ani.

În fotografiile de pe Instagram, Jessica arată de aceeași vârstă cu fiica ei. La prima vedere, este aproape imposibil să înțelegi cine și ce vârstă are. Dar eroina noastră recunoaște că nu a arătat întotdeauna așa. Când era mai tânără, nu îi plăcea să fac sport și s-a îngrășat simțitor după naștere.

Jessica a născut primul copil în 1994, când avea 19 ani. Doi ani mai târziu, a mai născut o fetiță, iar în 2013 a adus pe lume cel de-al șaptelea copil, pe vremea când avea 38 de ani. Cu toate că a născut șapte copii, Jessica are o siluetă de invidiat și arată în continuare la fel de tânără și zveltă ca la 20 de ani.

Cu primul copil a fost cel mai greu. Nașterea a fost un mare șoc pentru mine. Eram tânără și habar nu aveam cât de multe pierderi fizice și emoționale implică nașterea unui copil.

Până atunci nu am fost niciodată deosebit de responsabilă și atentă la cei din jur. Și nici la corpul meu. Copilul a schimbat totul. Cu timpul am devenit mai responsabilă și mai sigură de sine”, dezvăluie Jessica.

Abia când am devenit mamă am înțeles că trebuie să am grijă nu numai de ei, ci și de corpul meu. După naștere corpul meu nu era deloc ok, cum cred unii. Nici nu arătam, nici nu mă simțeam așa cum mi-aș fi dorit.

“Urmăritorii mă întreabă care este secretul meu, dar adevărul e că nu există niciun secret. Iar dacă există, e unul cât se poate de simplu. De mulți ani mă strădui să mănânc sănătos. Iar asta înseamnă – fructe, legume, nuci, semințe, cereale integrale, pește și carne slabă.

Fac tot posibilul ca să am un regim alimentar regulat și echilibrat. Și bineînțeles, e vorba de sport. Nimic nu ar fi fost posibil fără sport. Merg la sală de trei ori pe săptămână când picii sunt la școală.”

Citește și: Cum arată acum Eliza Iliescu, fata pe care mama a născut-o la 66 de ani?