Arată la 50 de ani, ca de 20: 5 oameni care au reușit să oprească timpul

În timp ce savanții încearcă să găsească metode miraculoase de luptă cu bătrânețea, unele persoane au aflat deja secretul tinereții.  Îți prezentăm 5 oameni care au reușit să oprească timpul.

Chuando Tan

E mai degrabă un băiețandru, decât un bărbat și arată de cel mult 30 de ani, doar că are deja 52. Chuando trăiește în Singapore și este un fotograf de succes. Secretul tinereții sale constă în alimentație sănătoasă, sport și un job adorat.

Jacqueline Pisano

Jacqueline Pisano trăiește în Italia și a primit titlul de cea mai frumoasă bunicuță din lume. Are un pic peste 50 de ani, 2 copii și 2 nepoțele. Cu părere de rău, în 2016, fiul ei de 23 de ani a decedat. Pentru el, femeia și-a făcut un blog în care vorbește despre cum să ne menținem în formă. Sportul este totul pentru ea, iar alimentația este bazată pe proteine și fructe. Jacqueline a renunțat la zahăr și pâine și folosește doar cosmetice de calitate.

Masako Mizutani

Această femeie din Japonia are 51 de ani, deși n-ai crede că are mai mult de 25.  Are doi copii, iar cea mai mare fiică pare a fi sora ei. Femeia zice că tinerețea ei se datorează îngrijirii sârguincioase a tenului, procedurilor cosmetice și masajului.

De asemenea, Masako se alimentează corect, nu fumează, nu consumă alcool, doarme suficient, își protejează tenul de soare și face regulat sport.

Ellen Hector

Această femeie americană pare că are cel mult 45 de ani, dar în realitate e aproape de 70. Referitor la vârstă, Ellen a scris în Instagram: „67 de ani e tinerețe!”. Gândirea sa pozitivă are un rol important, pe lângă asta, pasiunea față de sport. Mai are și o siluetă de invidiat!

Pamela Jacobs

Ai crede că această femeie de 53 de ani a rămas blocată în corpul uneia de 25. Atunci când Pamela își însoțește fiul undeva, toți cred că sunt un cuplu. Femeia spune că secretul tinereții constă în atitudinea pozitivă, alimentația sănătoasă și activitatea fizică. Un ingredient obligatoriu este și uleiul de cocos, pe care nu doar îl aplică pe piele, dar și îl adaugă în bucate.