Amazon a început să vândă case din containere! Au 2 etaje și costă 18 000$, cu tot cu livrare

Achiziționarea unei locuințe presupune să prevezi nu doar bugetul, dar și locul unde să fie amplasată. Uneori, zona contează mai mult decât însăși casa.

În ziua de azi, devin populare casele construite din containere maritime. Iar compania americană de comerț online, Amazon, ca de obicei se adaptează la necesitățile consumatorilor. Comanda locuinței se face online, iar proprietarul trebuie să-și construiască casa din piesele primite.

 O locuință mică, dar funcțională

Casa livrată poate fi readaptată în funcție de necesitățile fiecărui cumpărător. Panelele sunt din oțel, ceea îți oferă construcției un stil comercial.

Cum e să locuiești în ea?

Deocamdată nu sunt recenzii despre aceste căsuțe, însă cei de la Amazon ne asigură că putem trăi în ea atât vara, cât și iarna. Interiorul este modest, dar funcțional. Cea mai bună ofertă este cea cu două niveluri. După ce vei realiza construcția, vei obține o cameră de baie, un dormitor și o bucătărie. Casa este dotată cu dulapuri și rafturi pentru păstrarea lucrurilor.

Cât costă?

Însăși casa constă 15 000 de dolari, iar livrarea 3000 de dolari. Poate ar părea scump, dar o altfel de casă de acești bani nu-ți permiți în America.

Suprafața totală a locuinței este de 57 de m.p. Ea este foarte luminoasă, datorită geamurilor mari. Cel mai mare avantaj al acestei construcții este că poate fi desfăcută și refăcută oricând în altă parte.

Sursa