Aceste 2 surori albinoase au cucerit o lume întreagă cu frumusețea lor neobișnuită

Albinismul este o boală genetică, care se caracterizează prin nivelul scăzut de producere a melaninei în organism. Melanina este cea care răspunde de culoarea pielii, ochilor, părului. Această afecțiune o are 1% din populația lumii.

O familie din Kazahstan are o istorie unică în acest sens. Ambii copii s-au născut cu această boală. Femeia a născut 2 fete albinoase la o diferență de 12 ani.

„Când s-a născut prima mea fiică, genetica nu era atât de dezvoltată și nu mi-am dat seama deodată ca ea avea albinism. Abia după o perioadă am aflat despre această boală.” a recunoscut mama fetelor.

„Când am aflat, eram șocați, nu știam ce să facem mai departe” a adăugat femeia.

Ulterior, s-a descoperit că femeia avea printre rude albinoși, despre existența cărora nu a cunoscut.

Din cauza acestei afecțiuni, fetele trebuie să urmeze anumite reguli. Atunci când ies în stradă, crema de protecție solară este obligatorie, oricare ar fi vremea. Vara ele poartă doar haine cu mânecă lungă, pălării de soare și umbrelă.

Părinții fetelor încearcă să le asigure o viață normală. Fiica mai mare, Assel, inițial a mers la o școală pentru copii cu dizabilități, dar ulterior a fost transferată la una obișnuită. Mai mult, aceasta a făcut și niște cursuri de modeling.

După nașterea Kamilei, surorile au început să fie invitate la sesiuni foto în comun. Datorită aspectului fizic neobișnuit, cele două fete au început să fie foarte solicitate în domeniul modelingului. În prezent, pagina lor de Instagram este urmărită de peste 33 de mii de oameni.

Acum părinții intenționează să lanseze un proiect social de susținere a oamenilor cu albinism.