Acest cuplu de unguri a cumpărat o cocioabă și a transformat-o în casă de vis. Schimbarea te va minuna!

Uneori, imposibilitatea de a avea ceea ce îți dorești duce la aceea că obții ceva mai mult. Așa s-a întâmplat și în cazul unei familii ungare.

Un cuplu tânăr, formându-și familia și aducând pe lume primul lor copil, visau la propriul ungheraș. Soții erau foarte bucuroși să fi avut și un apartament micuț, însă nu dispuneau de destui bani chiar și pentru o locuință modestă.

Datorită perseverenței și muncii, familia a reușit să-și îndeplinească visul și trăiesc acum într-un colțișor de rai.

Cumpărarea casei

Suma de bani, pe care au putut-o agonisi tinerii soți, ajungea pentru o căsuță abandonată și veche. Părea că nici nu e posibil de locuit în ea.

Tinerii, cumpărând această casă, erau puternic convinși că o vor putea transforma într-o casă de nerecunoscut. Și le-a reușit acest lucru!

Reparația treptată

Reparația decurgea foarte lent din cauza lipsei de bani. De aceea, mai întâi au reparat cele mai necesare elemente – acoperișul și podeaua. Cu toate acestea, acoperișul s-a dovedit a fi absolut imposibil de restaurat. Atunci tinerii au avut o idee: au decis să construiască un al doilea etaj în casă. Astfel a apărut o suprafață suplimentară în casă. Desigur, ei au trebuit să se clarifice cu acești metri pătrați, deoarece toate clădirile noi trebuie să fie documentate.

După ce a pus o nouă podea, cuplul a decis să finalizeze construcția terasei de vară. Astfel, s-a ieșit o verandă deschisă, protejată de ploaie și vânt.

Aspectul interior

Când soțul și soția au început să restaureze locuința, au decis să păstreze stilul rustic al casei. Locuința a fost concepută ca o casă în care se va bucura și se va odihni sufletul fiecăruia.

Este important de menționat că toate lucrările de reparație și restaurare au fost efectuate de soți în mod independent. Nu au atras specialiști, din motivul că nu aveau resurse financiare suficiente.

O dificultate deosebită a fost restaurarea unui vechi cuptor, care era aproape complet distrus. Era necesar să fie clădit din nou. Ca urmare, a ieșit un adevărat cuptor făcut manual.

De asemenea, tinerii au decis să lase mobilierul vechi. Doar modificându-i aspectul exterior. Noul mobilier antic a devenit cu adevărat mândria proprietarilor casei.

Creația manuală

E plăcut să locuiești într-o casă pe care ai construit-o singur. În acest caz, ar fi mai corect să spunem: în casa pe care singur ai restaurat-o.

Inițial, această casă veche servea drept locuință suburbană și temporară pentru perioada de vară. Cu toate acestea, cuplul a reușit să o transforme într-o locuință permanentă pentru o familie numeroasă. Fiind că, în timpul reparației, s-a născut al doilea copil în familie!

Familiei i-a plăcut atât de mult viața din afara orașului, încât au decis să devină săteni adevărați. Cuplul a curățat micul teren din fața casei și a plantat legume. Acum au mereu legume proaspete la îndemână.

Totul în casă e proiectat anume așa cum și-au dorit soții. Putem spune că și-au transformat visele în realitate. În plus, au investit în propria locuință: eforturi mari, mijloace financiare și, cel mai important – sufletul lor.

O casă de vis făcută cu dragoste nu poate lăsa pe nimeni indiferent. La urma urmei, această familie poate servi drept un exemplu bun pentru multe alte familii care doar visează la propria locuință.

Toate visele se împlinesc dacă ai dorință și depui efortul necesar pentru realizarea lor.