Această femeie, părăsită de soț la 50 de ani, a decis să-și schimbe look-ul radical. Uite ce a ieșit!

Divorțurile se întâmplă chiar și în familiile în care aparent totul este bine. Uneori sunt atât de neașteptate pentru toți membrii familiei încât chiar și inițiatorului nu-i vine să creadă că a făcut acest pas.

Soții trăiesc și depășesc aceste momente absolut diferit, unii își întemeiază imediat o nouă familie, unii cad în depresie, își îneacă amarul în alcool, alții se mută în altă țară, își schimbă locul de muncă, iar a treia categorie și, în special, e vorba de femei își schimbă imaginea radical și încep o nouă viață.

Theresa a divorțat cu soțul său la vârsta de 50 de ani. S-ar părea că au avut o familie ideală: 4 copii, primii nepoți… Aveau o afacere prosperă de familie.

Înainte să împlinească această vârstă frumoasă, soțul i-a făcut o surpriză pe care n-o s-o uite niciodată. A decis să plece la altă femeie. Evident aceasta a fost o lovitură puternică asupra moralului Theresei.

Ea a simțit de parcă toată lumea în jurul ei s-a prăbușit, s-a depărtat de cei apropiați, încerca într-o lume a ei să trăiască aceste momente și să găsească o ieșire. Cel mai greu a fost să găsească răspunsul la întrebarea: de ce?

A fost la un pas de depresie, însă apropiații ei au anticipat acest moment și au decis să o trimită la stiliști. Acesta a fost cadoul lor cu ocazia jubileului.

La acea etapă Theresa era într-o stare inacceptabilă, păr neîngrijit, haine vechi oversize și nicio sclipire în ochi. Stiliștii au avut la ce să vrăjească.

După transformare, femeia nu doar că arăta minunat, dar și părea mai fericită, mai sigură pe sine, știa că totul va fi bine.