A folosit 11 containere de fier pentru a construi o casă de vis! Interiorul este superb

O casă de vis înseamnă pentru fiecare dintre noi ceva diferit. Pentru unii înseamnă ceva mic și confortabil, ca un bungalou. Pentru alții înseamnă ceva mare și impunător, ca o vilă de lux. Dar există și o altă categorie de oameni, care se lasă de calea bătătorită și aspiră la ceva complet diferit.

Un astfel de om este designerul american, Will Breaux, care, în mod neașteptat pentru toată lumea, și-a construit o casă enormă din containere navale. Neavând la acel moment cunoștințe și experiență în acest domeniu.

Totul a început acum 2o ani, pe vremea când casele din containere nu erau nici pe departe atât de populare cum sunt în prezent. Will a devenit obsedat de idee, dar pentru că nu a găsit pe nimeni care să proiecteze casa așa cum și-o dorea, a hotărât să facă totul cu mâna lui.

“La un moment dat, la începutul anilor 2000, am devenit obsedat de această idee. Am început să mă uit la proiecte care se construiau și care îmi plăceau. Am plătit designeri, am plătit constructori, am plătit proiectanți, dar nimeni nu a reușit să ducă sarcina până la capăt. Așa că prin 2011 am decis să o fac eu. “

Chiar dacă acum 10 ani nu se pricepea nici la construcții, nici la design, Will a vrut cu orice preț să o facă. De ce containere maritime? Explicația e simplă.

“Containerele maritime sunt puternice, rezistente la foc, rezistente la uragane, durabile și au caracteristici comune. “

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să creeze o schiță 3D a casei. După multe ore petrecute învățând în detaliu despre construirea unei case din containere maritime, Breaux a aflat totul despre ele. Iar acum este proprietarul unei case impresionante de 2.500 de metri pătrați.

În prezent casa este aproape complet mobilată și arată exact așa cum și-a imaginat-o cu 20 de ani în urmă.