8 vedete care și-au crescut părul cărunt. Unora le-a mers, pe altele le-a transformat în bunicuțe.

Multe vedete urmează moda prin naturalețe și au ajuns deja la punctul în care au început să crească părul cărunt. Se potrivește unora, dar pe altele le transformă în bunici.

Ce vedete au încetat să-și vopsească părul și cum arăta?

Sarah Jessica Parker
Anul trecut, paparazzi au văzut actrița de la Hollywood la plimbare și au capturat-o cu părul cărunt. Sarah Jessica Parker a declarat de multă vreme că își acceptă calm vârsta și nu urmărește tinerețea. În 2020, ea a reapărut pe stradă cu rădăcini sure. Fie actrița se pregătește pentru un nou rol, fie din cauza autoizolării, nu a avut ocazia să se pună în ordine.

Oksana Fandera
Și vedetele din Rusia țin pasul cu cele occidentale! Oksana Fandera nu și-a vopsit părul de anul trecut. Are peste 50 de ani și declară că nu se teme de schimbările legate de vârstă.
Actrița vrea să-și crească în continuare argintul. Și pentru a sublinia părul cenușiu și a-l face mai estetic, face o tonifiere specială – pentru a lumina tranziția de la capete la capete.

Alexandra Grant
Artista Alexandra Grant, are părul gri de la capăt la capăt. Faptul este că femeia a început să devină căruntă la vârsta de 20 de ani. Bineînțeles, ea a încercat să vopsească părul ei gri – la urma urmei, în tinerețe, nimeni nu vrea să pară o bătrână cu părul gri.
Dar până la vârsta de 30 de ani, Alexandra și-a dat seama că trebuie să lase totul așa cum este. Ea și-a acceptat personalitatea și a încetat să-și mai ascundă părul argintiu.

Nicole Kidman
Actrița a spus de mai multe ori că a devenit căruntă devreme. Nu avea încă 30 de ani când a început să observe părul argintiu pe cap.
A apărut pentru prima dată cu părul cărunt nevopsit în 2008, după ce a născut. Nicole Kidman arată întotdeauna fără cusur și chiar și părul gri nu interferează cu imaginile ei stelare!

Jamie Lee Curtis
Un alt exemplu bun despre modul în care părul cărunt poate face parte dintr-o imagine. Actrița Jamie Lee Curtis își poartă cu mândrie capul plin cu argintiu.Într-un interviu, femeia a recunoscut că la un moment dat a început să aștepte să devină căruntă. Ea își numește culoarea „evidențierea naturală”. După părerea mea, actrița a avut dreptate cu stilul!