7 exemple de vedete care au adoptat animale și se simt perfect împreună. Savurați-le!

Ați fi surprinși dacă veți afla că vedetele fac lucruri uimitoare și foarte sufletiste: iau animale din aziluri sau le salvează  imediat de pe străzi.
Selena Gomez, Ryan Reynolds, Arnold Schwarzenegger – lista continuă. Toți au luat câte unul, dacă nu chiar mai multe animale de companie în casa lor, și pot fi adesea văzuți cu ei la plimbări și se pot bucura de îmbrățișări pe care ulterior le postează pe Instagram, Twitters, precum și pe Facebook.

Arnold Schwarzenegger și Dutch

În timpul pandemiei, guvernatorul a luat câinele din adăpostul pentru animale. El a numit câinele Dutch după personajul său din filmul Predator, ceea ce i-a determinat pe oameni să glumească despre faptul că Terminatorul adoptă un prădător. Dutch deja s-a obișnuit deja cu celelalte animale de companie ale lui Arnold.

Hillary Swank și animalele ei de companie: Lucky, Karu, Rumi și Kai

Hilary Swank nu are unul, nu doi, nu trei, ci patru câini pe nume Lucky, Karu, Rumi și Kai. Swank are propriul ei adăpost pentru animale și susține că a salvat deja mii de câini.

Ryan Reynolds și Baxter

„Am văzut cum acest mare câine se uita la mine …” „Hei, hai pleacă mai rapid de aici”, i-am strigat eu. El a sărit în sus de parcă ar vorbi engleză fluent. A venit la mine, a sărit în mașină și de atunci suntem cei mai buni prieteni ”, a spus Reynolds într-un interviu pentru ABC News.

Chris Evans și Dodger

Chris l-a întâlnit pentru prima dată pe Dodger la un adăpost pentru animale care era folosit ca platou de filmare pentru unul dintre proiectele sale de film. La început, nu și-a dat seama că aceștia nu erau câini dresați din filme, ci câini vagabonzi adevărați. S-a îndrăgostit de Dodger și a decis să-l ia.

Taylor Swift și Benjamin

Faceți cunoștință cu Benjamin Button, pisica preferată a cântăreței Taylor Swift. Taylor a văzut-o pe Benji filmând unul dintre videoclipurile sale muzicale, unde s-a îndrăgostit de el și a decis să-l ducă acasă. Înainte de asta, a făcut parte dintr-o companie care făcea reclame care încurajează oamenii să ia animale din adăpost. El se alătură acum celor două pisici ale lui Taylor, Meredith și Olivia.

Eva Mendes și Lucho

Cu puțin peste un an în urmă, Eva Mendes a anunțat că un câine pe nume Lucho i se alătură familiei. Ea și celălalt seamăn al său Ryan Gosling au adoptat-o.

Selena Gomez și Vinnie

Selena Gomez este cu adevărat o iubitoare de câini, deoarece a salvat deja șapte câini. Dragostea ei pentru salvarea câinilor a venit din familia ei și este acum o mamă de șase câini: Willie, Baylor, Chip, Chaz, Wallace, Fina și ultima sa adăugare Vinnie, așa cum se vede mai jos.