5 femei care la 50 de ani arată fix ca la 30. Cum le reușește?

Vremurile în care o femeie de 40 de ani era considerată bunică au dispărut de mult. Acum, la 45 de ani, o femeile arată impecabil, chiar și la 50-55, pot arăta uimitor. Eu însumi cunosc destul de multe femei care, chiar și după 50 de ani, arată ca niște fete tinere. Dar, din păcate, nu am dreptul să postez fotografiile lor pe internet fără acordul lor, dar pot da exemple de femei nu mai puțin atractive – vedete pop de pe timpul URSS-ului.

1.Oksana Fandera

Când Oksana avea doar 21 de ani, ea a devenit câștigătoarea unui concurs de frumusețe. Era în 1988. Astăzi, regina frumuseții din URSS are deja 52 de ani și a dobândit o feminitate și grație deosebite.

Oksana nu arată de această vârstă, dar arată mult mai tânără. Uitându-ne la fotografiile ei, nu i-am da niciodată mai mult de 35 de ani: piele netedă, bucle voluminoase și maronii groase, o siluetă subțire tonifiată. Și asta în ciuda faptului că femeia are doi copii.

Secretul Oksanei: Femeia spune că încearcă să se îngrijoreze mai puțin pe fleacuri și evită situațiile de stres.

2.Irina Bezrukova

Anul acesta actrița a împlinit 55 de ani, dar cine ar crede asta uitându-se la pozele ei?Femeia arată foarte tânără și impresionantă: o figură subțire, păr gros, un zâmbet fermecător deschis, ochi strălucitori. Irina însăși nu ascunde ceea ce face pentru a arăta bine: respectă regimul alimentar, respectă o dietă separată, exclude din meniul ei alimentele grase nesănătoase, fast-food-ul și zahărul. Și, de asemenea, își dă cu siguranță timp pentru odihnă. Somnul de cel puțin 6 ore este o garanție pentru o sănătate bună și un aspect proaspăt.

3.Valeria

Cântăreața are 52 de ani, iar pentru vârsta ei arată perfect! O blondă fragilă, cu ochi expresivi și un zâmbet sincer. Dar pentru a arăta așa, Valeria lucrează foarte mult: merge neapărat la sport în fiecare zi, monitorizează nutriția și vizitează în mod regulat o cosmeticiană. Și fără operații plastice! Cântăreața consideră că plasticul nu face decât să agraveze problemele, iar totul poate fi rezolvat cu masaj și îngrijire competentă.

4.Angelica Varum

Cântăreața are 51 de ani, dar arată foarte fresh și tânără. Acest caz este meritul femeii însăși, și nu genetica sau natura. De mai bine de 20 de ani, Angelica a aderat la principiul nutriției selective, a renunțat la zahăr, băuturi carbogazoase și încearcă să mănânce cât mai puțin alimente prăjite, afumate și sărate. Ei bine, sportul este obligatoriu! Cântăreața preferă mersul pe bicicletă antrenamentul de forță și înotul.

5.Irina Saltykova.

Irina este cu siguranță foarte norocoasă la capitolul de genetică. Cântăreața urăște sportul, însă, iubește plimbările și stilul de viață activ. În același timp, Irina mănâncă moderat, face în mod regulat masaje și încearcă să mențină o bună dispoziție. Ce sfătuiește Irina tuturor femeilor? „Bucurați-vă de viață, cântați, dansați și fiți fericite! Aceasta este singura modalitate de a rămâne frumos, sănătos și tânăr mulți ani.”