3 containere maritime și puțin efort ca să obții locuința perfectă

În ultimii ani, locuințele din containere au devenit tot mai populare în toată lumea. Trebuie să recunoaștem că unii arhitecți și designeri reușesc să facă din lucruri banale opere de artă. Cam asta s-a întâmplat și în acest caz.

Tot mai des vedem arhitecți care folosesc drept material de construcție containerele maritime.

Probabil, totul se datorează posibilității de a crea o locuință eco. Proiectul danez Argency corespunde tuturor normelor securității ecologice.

Particularitatea acestui proiect este că, potrivit realizatorilor, în această construcție nu vei găsi niciun praf de substanță toxică.

Construcția a ieșit una spațioasă, luminoasă, funcțională și stilată.

Casa este dotată cu sistem fotovoltaic, care pe lângă toate, adună apa de ploaie. De asemenea, aceste sistem permite un consum înjumătățit de energie electrică, în comparație cu locuințele clasice.

Construcția și amenajarea a fost realizată în stil minimalist, iar luminozitatea sa este datorată poziționării strategice a geamurilor.

La primul etaj al construcției se află o bucătărie foarte mare. Geamurile impunătoare șterg vizual limita dintre spațiul interior și cel exterior. Bineînțeles, casă are și un al doilea nivel. Pentru realizarea acesteia, au fost necesare 3 containere maritime. Nu toate odăile au fost delimitate cu ușă. Astfel, locuința pare a fi un spațiu întreg, foarte larg.

În casă sunt 4 dormitoare a câte 15 m.p., cu posibilitatea de a fi reamenajate în camere pentru copii sau birou.

Containerele metalice au fost acoperite cu materiale ecologice. Casa este una rezistentă și foarte practică.

Nu sunt cunoscute costurile pentru construcția unei astfel de case, însă cu siguranță casele din containere par a fi promițătoare.