17 fotografii ale vedetelor, care dovedesc că ridurile pot fi și frumoase!

Cameron Diaz
Este dificil să ne-o imaginăm pe Cameron Diaz fără expresii faciale atât de pline de viață și un zâmbet larg reprezentativ.

Irina Shayk
Frumoasa rusoaică a recunoscut că nu se teme să îmbătrânească. În multe fotografii, Shayk face fețe amuzante și nu se gândește deloc la ridurile faciale. Acest lucru este minunat!

Natalia Vodianova
Ar fi ea însăși dacă ar fi umplut ridurile și ar fi frică de ridurile din jurul gurii? Acest zâmbet firesc și natural este atuul Nataliei Vodianova.

Shakira
Shakira arată foarte drăguță în ciuda ridurilor din jurul ochilor.

Cindy Crawford
Supermodelul nu se teme de vârstă și nu se stresează de fiecare rid nou și considerăm că face ceea ce trebuie! Ridurile i se potrivesc de minune, ca și expresiile ei vii pline de viață.

Demi Moore
Demi preferă să îmbătrânească frumos și se descurcă de minune!

Kristin Davis
Da, Davis ar putea să apeleze la proceduri anti-age, să netezească ridurile, dar astfel va pierde complet personalitatea sa. Este bine că își iubește fața și se acceptă așa cum este.

Uma Thurman
Este posibil cumva să strici cu ceva această frumusețe? Ei bine, cu siguranță ridurile alea drăguțe nu o fac!

Julia Roberts
Julia s-a remarcat întotdeauna prin expresii faciale active, aceasta este trăsătura ei. În vremurile „Pretty Woman”, oamenii s-au îndrăgostit de personalitatea ei vie și reală. Astăzi, actrița apare adesea fără machiaj și nu o strică nici o modificare legată de vârstă.

Anne Hathaway
O altă dovadă că ochii fericiți și zâmbetul larg fac ridurile complet invizibile.

Nicole Kidman
Kidman recunoaște că o perioadă lungă de timp nu și-a putut accepta pleoapele căzute. Noi nici nu le-am observat!

Gwyneth Paltrow
Dacă vrei să vezi pe cineva care se acceptă cu orice riduri, consultați pagina de Instagram a lui Paltrow. Adevărat, natural și viu!

Penelopa Cruz
Pleoapele diferite și cearcănele sub ochi nu au împiedicat-o pe Penelope să obțină titlul de cea mai sexy femeie din lume în 2014.

Victoria Beckham
Victoria are pielea subțire și uscată, predispusă la riduri timpurii, dar acest lucru nu a împiedicat-o să câștige mult timp inima unuia dintre cei mai frumoși jucători de fotbal.

Michelle Pfeiffer
Michelle este un adept al îmbătrânirii frumoase și un exemplu excelent al modului în care ridurile fac fața mai moale și mai amabilă.

Natalia Oreiro
Îngerul sălbatic declară că își iubește fiecare rid: „Acestea sunt amintirile vieții din plin: plâns, râzând și zâmbind. De ce să ștergeți amintirile?”

Sarah Jessica Parker
„Da, îmbătrânesc … Doamne, îmbătrânesc tot timpul! Este ca ofilirea florilor. Acest lucru se întâmplă chiar în fața ochilor noștri, dar ce pot face în acest sens? Să arat ca un om nebun? ” – glumește Carey Bradshaw. Sarah nu se ascunde de fotografi și pozează cu îndrăzneală pentru camera foto în prim-plan.