10 oameni, care au regretat că și-au făcut un tatuaj. Istorioarele lor sunt caraghioase!

Uneori vezi tatuajul unei persoane și te gândești: “De ce a făcut asta?” Dacă nu ați experimentat niciodată, verificați exemplele din această colecție: oamenii își arată tatuajele rele și recunosc că a fost o greșeală.

Iată aceste povești sfâșietoare.

1. „Nici nu-mi amintesc ce numere am vrut să scriu acolo și ce înseamnă”
“Nici nu știu de unde să încep. Aveam 18 ani și eram prost. Atât, la naiba.”

2. “La o oră după ce am primit acest tatuaj la modă, cumnata mea mi-a spus că îl urăște pe fratele meu și îl înșală.”

3. „Am făcut acest tatuaj chiar înainte ca Rowling să facă declarația despre persoanele transgender.”
„Acum regret ceea ce am făcut … Deși Harry Potter înseamnă mult pentru mine, aceasta este copilăria mea, iar această serie de cărți este mai mare și mai importantă decât Rowling.”

4. “Am un tatuaj pe spate cu numărul 8 (numărul meu norocos), acesta a fost primul tatuaj pe care mi l-am făcut eu.”
“Și apoi tatuajul meu original a fost acoperit cu trandafiri și o altă figură stupidă de opt …”

5. “Aceasta este o urâtă floare albastră. Am să o acoper cu altceva.”
“Eu și prietenii mei am fost la salonul de tatuaje pentru a face petrecere cu cei mai buni clienți. Acolo am putut alege un tatuaj dintr-o listă. Petrecerea a fost grozavă, toată lumea a fost sobră și toată lumea știa cine vrea ce fel de tatuaj.

6. “Am un tatuaj care îl înfățișează pe Patrick din seria animată SpongeBob. Dar cumva au făcut-o prost. Artistul trebuie să fi avut o zi proastă.”
“După ce i-am analizat lucrarea, am devenit palid. Apoi mi-au dat o copertă gratuit. Sincer, nu este mult mai bine, dar cel puțin Patrick a plecat.”

7. “Am făcut acest tatuaj acum câțiva ani. Și am regretat-o ​​aproape imediat. Nu din cauza cuvintelor descrise, ci din cauza cât de rău arată.”
“Am învățat bine această lecție: avarul plătește de două ori. Dacă credeți că pentru 50 de dolari puteți obține ceva bun, atunci nu este așa. Niciodată în viața mea nu voi economisi pe un tatuator.”

8. “Tatuaj auto-făcut. Făcut acum 20 de ani”
9. „Nu regret atât de mult că l-am realizat, dar că nu am așteptat până la 18 ani și am făcut-o într-un salon decent, cu un „maestru bun”.”

10. “Am făcut acest tatuaj când eram încă adolescent. Îmi doream foarte mult, așa că am convins-o pe mama să mintă tatuatorul și să spună că sunt cu un an mai mare …”
“Atunci am fost fan (” juggalo “) al grupului de hip-hop Insane Clown Posse și m-am gândit că voi fi juggalo toată viața mea. Acum încerc să-l uit ca un vis urât.”