Viața a devenit mai simplă acum: 4 lucruri pe care am încetat să le fac după 50 de ani!

Probabil, în viața fiecărui om există lucruri pe care el le-a făcut de-a lungul tinereții, dar, la vârsta adultă, pe calea conștientiizării, a ajuns la concluzia că aceste obiceiuri ar trebui abandonate.

Astfel de gânduri am și eu – am tot încercat să fac ceva toată viața, dar acum, când am 55 de ani, am decis ferm: nu, nu mai ai nevoie să faci asta!

1.Nu îmi mai vopsesc părul

De obicei, doamnele de vârsta mea uită complet de naturalețe și se dedică complet misiunii de a ascunde părul cărunt cu ajutorul vopselei de păr.

Eu sunt de părerea că acest lucru nu este necesar. Timpul își ia ce este al lui, iar omul este astfel constituit să se schimbe, să îmbătrânească. Mi-am acceptat vârsta și toate schimbările care apar în viața mea.

2.Am încetat să lucrez

Toată viața mea am lucrat în birou. Și nu am văzut nimic acolo, decât birocrație plictisitoare, nervi pierduți și salariu ridicol.

Cât de bucuroasă am fost, când am părăsit în cele din urmă locul de muncă. Acum, pentru surse de venit folosesc Internetul și afacerea de familie. Pentru mine și soțul meu este suficient.

3.Nu îmi mai ajut copiii

Cât de mult nu ne-am iubi copiii, dar am decis cu soțul că nu îi vom mai ajuta financiar – a venit timpul devină independenți, să își asume responsabilitatea, iar noi să trăim pentru noi.

Deja sunt adulți, cu locuri de muncă, cu propriile familii, cu propriul cap pe umeri, pot face față problemelor și fără mama și tata.

4.Nu mai mănânc alimente nesănătoase

Dacă în tinerețe, îmi mai permiteam astfel de sărbători când puteam să mănânc orice, acum nu mai fac asta. Cred că sănătatea este mai importantă decât poftele și, la vârsta mea, trebuie să am grijă cum mă alimentez. Se pare, că deja am uitat gustul de cola…

Iată ce am schimbat în viața mea, odată cu împlinirea vârstei de 55 de ani! Tu la ce ai fi gata să renunți?