Un ochi plânge, altul râde: 11 ținute amuzante de pe marile podiumuri ale lumii!

De câte ori ai urmărit o prezentare de modă? Din fericire, nu am participat niciodată la un astfel de eveniment, dar am urmărit câteva pe televizor. Și de fiecare dată mă tot întrebam unde-s acele femei care defilează în astfel de ținute? În România nu am văzut niciuna cu perne pe cap sau îmbrăcată în monstru marin. Dar stai puțin. Nu am văzut nici la Cannes, nici la Barcelona și nici măcar la Milano. Și întrebarea rămâne deschisă. Pentru cine se fac? Se pare că doar pentru spectacol.

Ceea ce vedem pe podium este atât de departe de viața cotidiană și de necesitățile reale ale unei femei, încât nici nu știi ce să faci, să plângi sau să râzi. Eu îți propun să râdem împreună de ele, fiindcă râsul prelungește viața și ne face mai frumoase.

Ținute amuzante pe podium

Prietenul bun la nevoie se cunoaște. Cu o astfel de ținută e comod să mergi la cumpărături. Poți să ții câte o pungă în fiecare mână, iar două să le agăți de picioare. Iar dacă una din voi obosește, pur și simplu vă schimbați cu locul.

Mă amuză și mă întristează faptul că un designer nenorocit din Milano a primit bani buni pentru această capodoperă geometrică nemaivăzută, de care absolut nimeni nu are nevoie.

Sirenele contemporane nu mai sunt ca cele de altădată. Ecologia e alta. Dar măcar costumul e bun la ceva. La amuzat copii, la speriat hoți, ca sperietoare pentru grauri, iar iarna poți să-l folosești în loc de pijama – pun pariu că e comod.

Vorba aia – unde nu-i cap, vai de picioare. Și se pare că spectatorii din sală împărtășesc aceeași părere.

Mi-aș lua unul ca ăsta pentru somn. Ar trebui să fie al naibii de confortabil.

Toate atributele unui bărbat contemporan sunt prezente: sacoul, barba, pantofii și un ghiveci în loc de poșetă. Fiindcă bărbații adevărați nu poartă poșete.

Meșter faur, mâini de aur. Un ginere de vis pentru orice părinte.

În asta e ușor să păstrezi distanța socială în transport. Și nu mai ai nevoie de poșetă, fiindcă poți să ții totul în fustă.

Soluția ideală pentru cei care au probleme cu somnul. Iar dacă te culci în rochie, nu mai trebuie să pierzi timpul cu garderoba de dimineață.

Am purtat și eu o astfel de șapcă pe vremea când eram la grădiniță. Costă câțiva lei.

Unde-s mâinile? Cum deschizi ușa de la casă? Ce faci dacă te împiedici? Și dacă te mănâncă nasul?

Dacă te-a amuzat colecția de astăzi, să știi că ținutele prezentate mai sus nu sunt atât de rele în comparație cu pantofii din articolul de mai jos.

Citește și: Nu există pădure fără uscături – 15 cei mai extravaganți și inconfortabili pantofi din lume!