Un bărbat a salvat o pisică de sub roțile unei mașini. Ce a urmat în continuare este foarte emoționant !

În drum spre serviciu, bărbatul vede un pisoi mic care se îndreaptă direct spre drum și aproape că este lovit de o mașină. Bărbatul a observat la timp și a prins pisoiul în brațe, salvându-i astfel viața. Lângă șosea erau clădiri de locuit, iar bărbatul a crezut că pisoiul a fugit de la una dintre aceste case. A început să meargă și să-i întrebe pe locatari dacă acest pisoi era al lor? Din păcate, toată lumea a răspuns că nu a mai văzut acest pisoi.

#1


După aceea, bărbatul a dus pisoiul acasă și a început să caute în grupuri pe rețelele de socializare dacă cineva îl căuta pe micuțul pierdut. Bărbatul însă nu a dat peste astfel de reclame și apoi a început să se gândească că trebuie să posteze el însuși un anunț prin care ar oferi în dar pisoiul unei familii iubitoare. Între timp, pisica Rose, care locuia deja cu bărbatul acasă, a decis diferit în această privință. Chiar în prima zi a anunțat proprietarul că micuțul pisoi nu va merge nicăieri și va locui cu ei. Când pisoiul s-a culcat, Rose s-a apropiat și și-a pus laba pe el și s-a uitat cu o privire atât de convingătoare la stăpân, anunțându-l „Nu-l voi da înapoi”.

#2

Rose și pisoiul au devenit foarte buni prieteni și au fost de nedespărțit. Dormeau mereu împreună, mâncau și se jucau cu câinele, care locuia și el în casă.

#3

Bărbatul, după toate aceste momente dulci, desigur, nu a putut să dea pisoiul. După câteva zile, el însuși s-a obișnuit foarte mult cu el și i-a dat numele Blackie.

#4

De atunci, micuțul pisoi s-a ales și el cu o familie. O istorie cu un final fericit și foarte emotiv. Ar trebui să fie un exemplu demn de urmat. Până la urmă, un animal de companie va fi devotat indiferent dacă este de rasă sau nu. Nu contează dacă este cumpărat de la un magazin specializat sau adoptat de la un adăpost de animale. Cel mai important lucru este să ai timp ca să-i faci toate vaccinele necesare și să-i acorzi atenție.

Dar tu ce părere ai despre această istorioară ?