Tunsoarea scrută întinerește? 7 vedete care sparg acest mit

Probabil ați auzit mitul că o tunsoare scurtă te va arăta mereu mai tânără. Așadar, astăzi vrem să-l desfacem, deoarece pixie nu este potrivit pentru toată lumea și uneori, chiar adaugă câțiva ani. Vă prezentăm exemple de vedete care au încercat tunsori scurte și au revenit la cele mai lungi.

1.Anne Hathaway

Anne Hathaway are trăsături faciale foarte mari, astfel încât o coafură scurtă le poate crește și mai mult. Părul lung, în opinia noastră, aduce armonie imaginii ei. Cu el, arată luxoasă și încrezătoare!

2.Tyra Banks

Top modelul Tyra Banks arată foarte ciudat, cu o tunsoare scurtă, cumva „un băiețel obraznic” și această imagine nu este deloc asociată unei fate. Părul lung și drept este ceea ce se potrivește foarte mult ei.

3.Kate Hudson

Când diva de la Hollywood și-a tăiat frumoasele bucle blonde, am fost șocați (ca să spunem cu blândețe). Fata a adăugat instantaneu cinci ani la vârsta ei și i-a făcut trăsăturile mai masculine. Firele, de păr, lungi îi conferă lui Kate tandrețe.

4.Cara Delevingne

Cara Delevingne pare să aibă o personalitate dublă: cu părul scurt, fata seamănă cu un băiat bătăuș, iar cu buclele lungi – un model de top de lux și muza casei Chanel. Ne place mai bine a doua variantă.

5.Monica Bellucci

Mulți sunt siguri că tunsoarea Carre va face fața vizual mai tânără. Cu toate acestea, exemplul Monicăi Bellucci demonstrează că pot exista excepții de la reguli. Tunsoarea divei italiene arată elegant, dar părul lung își face bine meseria de anti-vârstă.

6.Emma Watson

Totuși, buclele lungi conferă imaginii Emmei Watson o finețe și tandrețe, iar cu o tunsoare scurtă, în opinia noastră, vedeta arată mai matură și mai serioasă.

7.Zoë Kravitz

Zoe este o fană al experimentelor de frumusețe. Dintre toate coafurile ei, pixie arată cu siguranță mai matură și, după cum știm, schimbarea feței unei actrițe este o modalitate excelentă de a demonstra că a crescut în carieră. Rolurile au devenit mai serioase – și imaginea la fel, dar părul lung este cu siguranță o prinde mai bine.