Tunsoarea contează: 5 vedete care și-au schimbat stilul și au devenit mai frumoase!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, nu te grăbi să te înscrii la plastician. E destul să faci o vizită la coafor.

Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Uneori e destul să-ți vopsești părul în altă culoare pentru a te transforma complet. Dar trebuie să ții cont de starea părului, a tenului, de forma feței și de tonalitatea pielii. Astăzi vom discuta despre câteva vedete care și-au schimbat coafura de dragul unui rol și au înțeles că noul look arată mai bine.

#1. Lena Headey

Actrița a devenit renumită după ce a interpretat rolul lui Cersei Lannister, în celebrul serial de televiziune “Urzeala tronurilor”. Fanii s-au obișnuit atât de mult cu părul ei auriu și strălucitor, încât au și uitat că actrița lor preferată este brunetă. Ce-i drept, blondul o prinde mai bine.

#2. Rachel McAdams

Cu Rachel McAdams s-a întâmplat invers. Frumoasa canadiană a fost mereu blondă, dar s-a vopsit în brunetă pentru rolul lui Irene Adler, femeia fatală de care era îndrăgostit Sherlock Holmes. Și a avut doar de câștigat. S-a dovedit a fi că noua culoare îi dă un aer romantic și grațios, făcând-o mai matură și mai elegantă.

#3. Margot Robbie

Greu de crezut că muza lui Quentin Tarantino și a lui Martin Scorsese, una din cele mai promițătoare actrițe ale momentului și, fără îndoială, una din cele mai frumoase și grațioase blonde din lume…a fost cândva brunetă.

#4. Gillian Anderson

O mai ții minte pe Dana Scully din „The X-Files”? Mai bine zis, o mai recunoști? Gillian Anderson a renunțat la părul său roșcat pentru unul din roluri și a decis să rămână blondă. Îi dăm dreptate aici. Blondul o întinerește și îi face chipul mai expresiv.

#5. Robert Downey Jr.

Geniu, milionar, playboy, filantrop – așa era caracterizat Tony Stark, personajul principal din seria de filme „Iron Man”. Oare numai despre personaj era vorba? Sau și despre actor? Ce-i drept, până a intra în pielea lui Tony Stark, Robert Downey Jr. nu era considerat nici pe departe la fel de chipeș ca în prezent.

Citește și: Julia Roberts, Jennifer Lopez și încă 8 actori dificili, cu care nimeni nu vrea să lucreze!