Trump, Versace și alte vedete, care nu ar trebui să se fotografieze în profil! Vezi de ce!

Bărbie dublă, un nas ciudat – acestea și alte caracteristici ale aspectului vedetelor devin adesea complexele lor. Deși unii nu acordă nicio atenție la acest lucru și continuă să fie fotografiați, stând lateral sau pe jumătate întorși. Le-am sfătui să nu facă acest lucru, deoarece acesta nu este cel mai bun unghi al lor, dar cine ne va asculta …

Donald Trump
Odată ce fostul președinte al Americii a cerut să nu-și publice fotografia cu bărbie dublă, dar pe internet îl poți găsi în continuare pe Trump în profil. Ceea ce este adevărat, nu este minciună – partea laterală nu este punctul lui forte.

Donatella Versace
Donatella a trecut de câteva zeci de ori sub cuțitul chirurgului pentru a-și aduce aspectul la perfecțiune. Experții spun că rinoplastia a fost cu siguranță în viața ei – și nu doar o singură dată. Dar, aparent, ceva nu a funcționat bine, deoarece forma nasului nu a devenit perfectă. În fotografia de profil, acest lucru devine și mai evident.
Lindsey Lohan
S-a îngrășat, a slăbit, și iar s-a îngrășat – toate aceste schimbări de greutate au afectat aspectul lui Lohan și i-a apărut a doua bărbie. Actrița încearcă s-o acopere cu părul sau este transmite săruturi aeriene, ca să o mascheze. Dar acest lucru nu funcționează întotdeauna.
Prințul Charles
A împlinit vârsta de 72 de ani în noiembrie, dar cu tot respectul cuvenit, pare mai în vârstă decât anii săi. S-au adăugat mai mulți ”colaci” în jurul gâtului său, adăugându-i ani în plus.

Barbra Streisand
Barbra sau, așa cum o numesc colegii ei, „cea mai urâtă frumusețe” a reușit să demonstreze tuturor că nasul ei imperfect și bărbia proeminentă nu o puteau împiedica să devină o actriță celebră și o femeie fericită.
Angelica Houston
Cunoscută pentru rolul ei de Morticia Addams în Familia Addams, această actriță americană premiată cu Oscar nu a avut niciodată un profil cizelat. Nu a avut niciodată o linie maxilară pronunțată și, odată cu vârsta (Angelica are acum 68 de ani), situația s-a agravat și mai mult.
Marilyn Manson
Fondatorul și liderul permanent al formației omonime de rock Marilyn Manson împlinește 50 de ani anul acesta! Și dacă mai devreme ne „îngrozea” cu imaginea sa de scenă, acum o face în viața obișnuită. Ce să spun, Marilyn Manson nu mai este același ca pe vremuri!