Transformări incredibile: acești oameni sunt pur și simplu de nerecunoscut

Konstantin Bogomolov este un stilist rus cu sediul în Riga, Letonia.  El este un profesionist în a oferi oamenilor transformări incredibile de stil. El consideră că nimeni nu este prea tânăr sau prea bătrân pentru a fi supus uneia dintre transformările lui. Astfel, de cele mai multe ori, cu greu poți recunoaște oamenii din pozele „de după”.

Stilistul se ocupă de design de imagine încă de la începutul anilor 1990 și are ani de experiență în domeniu. În 1999, a deschis Școala de Imagine Bogomolov în Letonia, unde va preda curând design de imagine. El a devenit foarte repede cunoscut atât în ​​Letonia, cât și în străinătate.


„Pentru a deveni un designer de imagine, trebuie să ai cunoștințe vaste în mai multe domenii: să explorezi elementele de bază ale psihologiei imaginii, să primești instruire privind compoziția imaginii, să dobândești abilități de design asociativ și să stăpânești tehnologia profesională a designului imaginii în diferite domenii specifice”, spune Konstantin.

Schimbările lui Konstantin sunt de sus în jos – la propriu! Stilistul modifică totul la look-ul clienților săi, începând de la părul și machiajul acestora, până la pantofi.

Haide să vedem împreună transformările prin care au trecut oameni în cele 20 de poze de mai jos.

#1 Kristina, 37 de ani, psiholog

#2 Irina, 51 de ani, pictor

#3 Tatiana, 57 de ani, antreprenor

#4 Aleksandr, 36 de ani, mecanic auto

#5 Jūratė, 49 de ani, casnică

#6 Eugenia, 30 de ani, proprietara unui studio foto

#7 Natalia, 40 de ani, lucrător sanitar

#8 Līga, 38 de ani, coordonator transport

#9 Olga, 52 de ani, profesoară de yoga

#10 Nadezhda, 28 de ani, manager

# 11 Svetlana, 50 de ani, antreprenor

 

#12 Tatiana, 43 de ani, operator

#13 Elena, 42 de ani, angajată la bancă

#14 Vilma, 39 de ani, designer

# 15 Oksana, 34 de ani, manager

#16 Ilona, ​​39 de ani, economist

# 17 Inga, 42 de ani, educatoare

#18 Gunita, 40 de ani, casnică

#19 Svetlana, 43 de ani, contabilă

# 20 Kristine, 44 de ani, avocat

Oamenii din aceste imagini au avut parte de o transformare de-a dreptul radicală. Se vede că stilistul a lucrat nu doar cu exteriorul acestora dar și cum modul în care acești oameni țin la imaginea lor. Ținutele create de el oferă într-adevăr multă inspirație și conferă încredere.

Dar tu ce părere ai ? Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să lași comentarii mai jos. De asemenea, distribuie acest articol și prietenilor !