TRANSFORMARE EXCEPȚIONALĂ pentru 25 de oameni cu ajutorul unui renumit stilist: imagini ÎNAINTE versus DUPĂ

Vine un moment în viața ta când începi să-ți dorești ceva măreț – cum ar fi o schimbare completă de look. Stilistul rus Alexandr Rogov anume asta face. Bărbatul le face oamenilor obișnuiți transformări uimitoare, după care abia îi vei recunoaște în poze.

#1

#2

Alexandr ține în continuare prelegeri și cursuri pentru cei care doresc să afle mai multe despre modă și stil și își ia munca foarte în serios. Când lucrează, stilistul spune că încearcă întotdeauna să exploreze cea mai bună latură a femeilor. „Îi ajut să găsească partea mai bună a lor. Nu le coafez doar pentru a face un spectacol, ci le pregătesc pentru viața reală, de rutină”, spune Alexandr. „Nu sunt doar stilist – lucrez și ca psiholog!”

#3

Bineînțeles că pentru astfel de transformări, stilistul trebuie să lucreze cu clientul și la nivel psihologic. Nu este ușor să vezi brusc o altă versiune a ta în oglindă. Mai ales îbtr0un mod atât de radical.

#4

Alexandr spune că partea cea mai satisfăcătoare a muncii lui este atunci când deschide oglinda și vede reacția clientului său cu noul look. „Este cel mai incredibil sentiment!” spune stilistul.

Vezi mai multe dintre transformările spectaculoase ale lui Alexandr în galeria de mai jos!

#5

O transformare radicală.

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

După o oarecare vârstă, femeile cred că nu ar trebui să poarte alte culori în afară de negru. O părere foarte greșită.

#20

Încă un exemplu strălucitor.

#21

#22

#23

#24

#25

Aceste imagini dovedesc clar faptul că oricine dorește, poate să se schimbe. Totodată vârsta nu trebuie să fie un impediment la această schimbare. Orice doamnă sau domn merită să depună un minim efort pentru a arăta bine. Nu trebuie să ne temem să experimentăm. Cine știe, poate că vom avea parte de un rezultat excepțional la care nici nu te-ai așteptat.

Dacă nu ești sigur cum ar trebui să faci această schimbare de look, cel mai bine ar fi să consulți un specialist pentru că acesta cu siguranță te va ajuta și te va ghida pe drumul drept. 

Tu ce părere ai ? Așteptăm mesajele tale în comentarii !

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor ca să se inspire și ei din aceste poze.