Totul este posibil! 5 femei care au slăbit între 35 și 91 de kilograme. Cum au făcut-o?

Poveștile personale ale oamenilor sunt o bună sursă de inspirație pentru cei care vor să schimbe ceva în viața lor. În acest material v-am pregătit 5 transformări incredibile!

1.Crystal Benes a scăzut cu 91 kg.
Crystal a fost obeză în cea mai mare parte a vieții sale, iar la vârsta de 25 de ani, cântărea deja 170 kg.
„Știu că tot ceea ce am făcut cu corpul meu – hrană, lipsă de mișcare – a fost alegerea mea”, spune ea. „Nu este nimeni de vină pentru deciziile mele proaste și ceea ce m-a condus la faptul că am început să cântăresc 170 kg”.

Toate acestea s-au schimbat pe 2 aprilie 2018, când Krystal a decis să se înscrie pentru un program local de slăbire lângă casa ei. În 15 săptămâni a slăbit 45 kg. Ea a avut un antrenor personal, nutriționist și antrenament regulat la intervale de intensitate ridicată. Dar cel mai greu, a spus ea, a fost când s-a încheiat programul și a trebuit să o facă pe cont propriu. „A trebuit să înțeleg că aceasta nu mai este o dietă și că acesta ar trebui să fie stilul meu de viață”, spune ea. Krystal a continuat să-și facă programul zilnic de antrenament și nutriție și, până în ianuarie, la doar 10 luni mai târziu, a slăbit până la 79 kg.

2. Kimberly Brown a scăzut 49,5 kg.
Când Kimberly, în vârstă de 34 de ani, a decis să se schimbe și să slăbească, trecea printr-o perioadă dificilă din viața ei – a avut un avort spontan, animalul ei de companie tocmai murise și, din cauza fracturii gleznei, nu a mai putut să meargă singură timp de câteva luni. În plus, sănătatea ei se înrăutățea – avea tensiune arterială crescută. A decis să se alăture comunității de slăbit și a reușit imediat să slăbească 4,5 kg în prima săptămână și aproximativ un kilogram pentru fiecare săptămână următoare. Patru ani mai târziu, a devenit mai sănătoasă și s-a dovedit că a ajuns să slăbească 49,5 kg.
„În prezent cântăresc 59 kg, nu mai trebuie să iau medicamente pentru a-mi scădea tensiunea arterială și în fiecare an îmi impresionez medicul cu colesterolul și cu alte niveluri atunci când îmi verific starea de sănătate!” ea spune. ”

3. Jennifer Rivera a scăzut cu 35 kg.
Jennifer era obosită în permanență, îi era chiar dificil să se joace cu fiul ei mic. Când medicul ei i-a spus că toate analizele ei erau normale și poate că era de vină obiceiul ei de mâncare rapidă, și-a dat seama că este timpul să schimbe ceva în viața ei. „De fapt, am fost doar dezamăgită de mine”, spune ea. „Mă gândeam constant la altcineva decât mine, nu aveam timp să gătesc pentru mine mâncare normală, iar mâncarea rapidă a devenit modul meu de viață și asta m-a condus la o stare fizică cumplită “.
Prin urmare, Jennifer a refuzat alimentele grase și le-a înlocuit cu cocktailuri. A devenit mai activă. Acum practică în mod regulat sport și poate trăi în același ritm cu fiul ei de 13 ani.

4. Mary Jane Otull a slăbit 61 kg.
Când iubitul lui Mary Jane i-a propus în 2016, a fost foarte fericită să se căsătorească și, bineînțeles, a fost de acord, dar sănătatea ei era departe de a fi în cele mai bune condiții. După șase ani de junk food și exerciții minime, ea cântărea 128 kg și avea probleme la genunchi – la 25 de ani! În plus, Mary Jen se temea teribil să cumpere o rochie de mireasă de mărimea ei reală. „Nu am vrut să cumpăr rochii de mireasă de dimensiuni mari, deoarece acestea costă mult mai mult decât rochiile standard”, spune ea. „Am simțit că plătesc un fel de impozit pe grăsimi – n-am avut ocazia să cumpăr haine la prețuri accesibile, pentru că eram uriașă”. Împreună cu logodnicul, a început să urmărească mâncarea și caloriile folosind aplicația LoseIt! … A slăbit 34 kg într-un an și după aceea a adăugat antrenament. Până în ziua nunții din noiembrie 2018, mireasa a slăbit deja 61 kg și a putut să-și cumpere rochia visurilor.

5. Randy Vasquez a scăzut 36 kg.
Randy a crescut ca un copil „dolofan”, dar nu a deranjat-o niciodată: „M-am simțit întotdeauna cea mai frumoasă”, spune ea. Acest lucru a continuat până când nu a putut găsi un loc de muncă care să-i placă și a început să-și înece durerea în mâncarea grasă și fast-food.
„Am devenit din ce în ce mai mare”, spune ea, „și în cele din urmă am ajuns la 109 kg. Am început să observ că stima de sine scădea și nu aveam nicio motivație de a face nimic. Am început să simt că dacă nu îmi voi schimba viața, se va înrăutăți. “.

În toamna anului 2014, a găsit lecții de educație fizică la un club sportiv local care i-a plăcut foarte mult. În câteva luni a slăbit 9 kg, iar acest lucru a inspirat-o cu nebunie să continue. Din acel moment, Randy a început să gătească mâncare mai sănătoasă și a început să urmeze un program de slăbire.
„An de an, lună de lună, mi-am propus mici obiective și am continuat să merg înainte”, spune ea. „Am slăbit 36 ​​kg în toamna anului 2017. A fost un moment important pentru mine “. „Nu mai simt că greutatea mă împiedică în vreun fel”, spune ea. „Am fost fericită înainte, dar m-a limitat atât de mult încât nici nu mi-am dat seama”.