Top 5 tendințe ciudate de manichiură 2020

Cauți o nouă manichiură memorabilă? Atunci acest articol este pentru tine!

1.Picături holografice convexe. O modă similară a fost acum doi ani, când au acoperit întreaga unghie cu 100 de straturi de lac. Acum a fost modificată ușor această tendință și iată ce a ieșit din ea:

2.Manichiura vampirilor. O combinație neobișnuită de forme de unghii (pătrat + stiletto) – o formă care amintește de zâmbetul unui vampir. Dacă jucați ideea puțin diferit – în loc de stiletto optați pentru forma migdale, atunci va fi o opțiune destul de purtabilă.

3.Lampă de lavă. O idee îndrăzneață care cu siguranță nu va trece neobservată! Relaxare caldă pe unghii. Ideea poate fi îmbunătățită prin adăugarea de spațiu între gel și plasarea lichidului în mijloc.

4.Unghii fum. Ideea este fascinantă și captivantă. Pentru a face această idee purtabilă, puteți scurta lungimea și puteți schimba forma într-un oval sau de migdală.

5.Unghii dulci. De ce nu? Manichiură realizată doar pentru portofoliu. Dar dacă înlocuiți stropirea dulce cu bile de lac de gel, puteți merge mult timp cu o astfel de manichiură.