Super drăguțe: aceste 12 animale de companie pot lua cu ușurință premiile Oscar

Mimica este o componentă foarte importantă a comunicării dintre ființele vii. Adesea, chiar și fără cuvinte, poți înțelege ce gândește și simte o persoană sau un animal. Această abilitate îți permite să transmiți și să citești informații fără să cunoști o altă limbă sau fără ea deloc.

Se crede că oamenii își dețin expresiile faciale mai bine decât oricine. Dar uneori animalele arată atât de talentat încât este chiar uimitor cât de mare talent artistic au. De exemplu, aceste 12 animale pufoase – astfel de fotografii dovedesc în mod convingător că expresiile lor faciale sunt pur și simplu uimitoare. Haide să facem o excursie prin lumea lor.

1. Acest pisoi trebuie doar să se joace pe Dr. Evil cu o astfel de expresie pe față. Și nici măcar o jucărie amuzantă cu un clopoțel nu-l poate înveseli.

2. Atunci când nu te așteptai să primești un sărut de la străin.

3. Fotografia perfectă pentru portofoliul unui actor.

4. Acest câine nici măcar nu are nevoie să fie pregătit pentru un rol în filmele de groază. Arată foarte înfiorător cu această expresie pe față.

5. Această privire severă mă face să cred că fac ceva greșit.

6. A prinde un astfel de cadru, desigur, este un mare succes. Cum a putut să se schimbe atât de mult din exterior.

7. Pisica arată așa de parcă îi urăște pe toți de pe această lume

8. Oare ce rol s-ar potrivi acestui câine ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii !

9. Acest sfinx poate juca doar rolul unui mafiot serios. Are un aspect atât de sever, chiar și în ciuda puloverului confortabil și drăguț tricotat.

10. Această privire căreia nu-i poți refuza nimic

11. Și tu ai observat zâmbetul straniu și chiar înfiorător al acestui cățeluș ? Totul datorită capacului de iaurt din gură. Prin urmare, se creează un astfel de efect.

12. Oare ce a fost în acel moment în capul acestui cățeluș ?

Tu cum crezi, aceste animale merită premiul Oscar ?

Dar tu ai un animal de companie ? S-a întâmplat vreodată ca al tău să facă reacții asemănătoare ? Așteptăm să ne povestești istoria ta mai jos  în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi !