Simplu și ingenios: 20 de soluții superbe pentru problemele noastre de zi cu zi!

Cum să calci o cămașă dacă nu ai fier de călcat? Cum să păcălești camerele de luat vederi din hotel? Cum să-i satisfaci poftele unei femei însărcinate? Și ce trebuie să faci ca să nu mai speli niciodată vesela? Răspunsurile la toate aceste întrebări și la multe altele le vei afla în continuare!

Sfaturi utile pentru viața de zi cu zi

#1. “Țestoasa noastră avea obiceiul să se ascundă sub canapea, pe sub dulapuri și în alte colțuri întunecate. Ne lua ore întregi să o găsim. Acum ne ia câteva secunde.”

#2. “M-am săturat să tot caut telecomanda. Mai ales că am patru modele diferite. Astăzi am pus capăt acestei probleme.”

#3. “Dacă îți place să vizionezi seriale sau să asculți podcasturi în timp ce gătești – fă ca mine. Vei avea nevoie de o tabletă și un cofraj pentru ouă.”

#4. “Sectorul nostru e terorizat de coioți. Dacă ai un câine mic, rămâi fără el cât ai zice pește. Proprietarii de câini le cumpără veste anti-coioți. Arată caraghios, dar sunt eficiente.”

#5. “Astăzi am aflat că prietenul meu nu spală niciodată vesela.”

#6. “Îmi plac ciocolatele, dar nu-mi place biologia. Cu timpul am învățat cum să îmbin ceea ce e plăcut, cu ceea este util.”

#7. “Dacă ai de călcat o haină șifonată și vrei să scapi de cute inestetice, dar nu ai fierul de călcat la îndemână, folosește o oală cu apă fierbinte pentru a le veni de hac.”

#8. “Administratoarea zonei de așteptare mi-a zâmbit și a zis că mai bine luam două.”

#9. “Cum să păcălești camera de luat vederi din hotel și să dai start petrecerii.”

#10. “Nisipul e prea fierbinte? Nimic nu poate sta în calea unui bărbat atunci când berea este la putere. Dar unde-s mulți, puterea crește.”

#11. “Soția mea e însărcinată. Azi dimineață m-a rugat să-i fac un sandviș care să conțină de toate. Nu știu ce înseamnă de toate, dar cred că m-am descurcat.”

#12. “Viața de cămin. Cineva a făcut o glumă proastă și ne-a lăsat fără linguri. Dar pe cei tari de fire îi încântă sarcina grea.”

#13. “În supermarket-ul de pe strada mea, brioșele sunt etichetate după gradul de coacere. Simplu și ingenios.”

#14. “Iată ce poți face dacă nu ai un băț pentru selfie acasă, dar nu ai răbdare să pozezi.”

#15. “Dacă nu ai un breloc de rezervă pentru fermoar, folosește cheița de la o cutie de aluminiu.”

#16. Carte de vizită pentru oamenii deosebit de curioși: “Da, sunt înalt. Am 208 cm. Nu joc bachet. Îmi place să joc volei. Da, să vezi doar creștetul oamenilor nu e amuzant. Da, sus vremea e mai bună. Mulțumesc pentru o conversație plăcută.”

#17. “Cum să-i dai o nouă viață unui telefon cu ecranul crăpat.”

#18. “Dacă nu ai buzunare în care să ții cheile în timp ce faci jogging, prinde-le de adidași. Dacă faci totul corect, nu au cum să se desprindă.”

#19. “Un truc pentru părinți. Cum să strângi cubulețele după copii așa încât să nu șchiopătezi două săptămâni după aia.”

#20. “Dacă ți s-a epuizat stocul de șaibe pentru șuruburi în momentul nepotrivit, nu te descuraja. Găurește o monedă cu ajutorul unui burghiu și continuă munca.”

Citește și: De ce să NU verși apa în care ai fiert pastele și alte 11 trucuri utile în gospodărie!