Simple și utile: 15 lucruri capabile să schimbe lumea spre bine!

Unele invenții sunt simple ca bună ziua, dar pe cât sunt de simple, pe atât sunt de utile. Iată 15 idei care ne-ar face viața mai ușoară și lumea mai bună dacă ar fi folosite la scară largă. Păcat că nu sunt promovate decât în câteva țări sau doar de către unii producători.

1. Poate că acesta nu este cel mai practic design de ambalaj, dar e un design care atrage atenția și ne cumpără cu originalitatea sa.

2. Zona de front desk într-o clinică de oftalmologie. Simplu, practic, sugestiv.

3. Aceste linguri arată exact câtă cantitate de produs pot conține – o adevărată comoară pentru oamenii care iubesc să gătească.

4. Copiii mici sunt foarte greu de încălțat. Acești pantofi îți vor face sarcina mai ușoară.

5. Acest buton îți permite să chemi liftul fără a atinge butonul cu mâinile, ci pur și simplu apăsând cu piciorul. Foarte actual în perioada în care trăim.

6. Iată o idee practică și originală pentru ambalarea cremelor de protecție solară. Cu cât protecția este mai puternică, cu atât sticluța este mai deschisă la culoare.

7. Acest suport este conceput pentru obiecte mici precum bateriile. În acest fel vei fi sigur că nu vor cădea din cărucior.

8. Această instalație cu biluțe albastru închis și albastru deschis, arată cât de atent a fost transportată cutia. Dacă cutia a fost scuturată puternic, biluțele se vor amesteca.

9. Acest cuier poate fi folosit doar atunci când este nevoie și în măsura în care este nevoie.

10. În aceste locuri de multe ori ne lipsește un șezlong. Zis și făcut.

11. Așa trebuie să arate cuierul în toate cabinele de probă!

12. Iar acest televizor se vinde cu tot cu sloturi pentru fixarea cablurilor.

13. Într-o sală întunecată de cinema e greu să vezi numărul indicat pe bilet. Dar nu și cu un astfel de bilet. E suficient să-l îndrepți spre ecran și totul va fi la vedere.

14. Bagajul arată greutatea conținutului său – un adevărat cadou pentru amatorii de călătorii.

15. Saltea gonflabilă ca să poți dormi mai bine pe bancheta din spate.