Și vedetele greșesc câteodată: 8 greșeli vestimentare făcute de celebrități

Nu există femei care să aibă un stil perfect. Fie ca vorbim despre Melania Trump și Carla Bruni, ori Anne Hathaway, Julianne Moore și Emily Ratajkowski. Chiar și ducesa de Cambridge greșește uneori. Și e normal să fie așa. Iată 8 greșeli vestimentare comise de cele mai elegante femei.

1. Julianne Moore

Julianne Moore este una dintre cele mai frumoase și mai elegante femei de la Hollywood. Frumoasa americancă este o promotoare a naturaleții și libertății de exprimare. De aceea, o mai dă în bară uneori. Dar anume pentru acest lucru și o iubim.

2. Melania Trump

Chiar dacă nu mai este prima doamnă a Statelor Unite, Melania a rămas în memoria noastră ca una dintre cele mai stilate soții ale liderilor politici mondiali. Melania se poate lăuda cu o siluetă impecabilă, pe care o subliniază de fiecare dată când are ocazia. Uneori inspirat, alteori mai puțin.

3. Keira Knightley

Keira Knightley este considerată un etalon al stilului și rafinamentului britanic. Dar chiar și ea greșește din când în când. De exemplu, această tăietură extravagantă a decolteului o face să arate pretențios.

4. Drew Barrymore

Drew Barrymore are o problemă – dacă putem numi asta așa. Actrița slăbește toată viața, apoi se îngrașă din nou. Oricât de tare strigă stiliștii că nu poți ascunde burtica sub lucruri lipsite de formă, Drew face iar și iar aceeași greșeală.

5. Carla Bruni

Carla Bruni a fost dintotdeauna o figură epatantă. Iar una dintre cele mai memorabile gafe ale ei a avut loc la întâlnirea președintelui Franței Nicolas Sarkozy cu premierul rus, Dimitry Medvedev. Atunci, prima doamnă a Franței a îmbracat o ținută mulată, fără lenjerie de corp.

6. Kate Middleton

Kate își alege hainele foarte minuțios, astfel încât să arate întotdeauna elegant și stilat. Influența ei asupra modei este atât de mare, încât o singură apariție în public într-o cămașă de marca X sau pantofi de marca Y, pot transforma un brand mic într-un brand renumit. Dar și ea greșește uneori.

7. Emily Ratajkowski

Iar cea mai focoasă brunetă a momentului, Emily Ratajkowski, a fost surprinsă pe stradă purtând o astfel de ținută. Nimic elegant aici. Dimpotrivă, ținuta arată demodat, deplasat și pretențios. Chiar dacă silueta arată perfect.

8. Anne Hathaway

Anne Hathaway are o figură neobișnuită – ochi mari, buze pline, nas expresiv și piele palidă. Toate aceste trăsături sunt completate armonios de părul său întunecat și voluminos. De aceea, tunsorile scurte, cu atât mai mult blonde, nu îi adaugă rafinament.