Shiba Inu a devenit celebru pentru că zâmbește când vede mâncarea: 11 exemple amuzante cu acești câini.

Uni este un Shiba Inu de 9 luni, care trăiește în Tokyo, Japonia, și zâmbește foarte mult. Proprietarul său îl iubește, există multe jucării în casa lor și au un stil de viață activ. Dar puteți ghici ce anume îl face pe Uni să fie cel mai fericit? Ei bine, mâncarea!


Așa este, cățelușul nu se poate opri din zâmbit ori de câte ori există ceva gustos în fața lui; chiar dacă smoothie-ul sau castronul de paste de pe masă este a stăpânului său, se pare că mâncarea îi aduce cel mai larg zâmbet pe chipul micului prieten.

„Uni este frumos nu numai pentru că zâmbește mereu”, a spus proprietarul acestuia. – Are picioare atât de scurte și cu labele albe, încât parcă ar purta șosete!

“Se comportă foarte bine și știe că trebuie să fie mai liniștit când ieșim din casă”, a adăugat proprietarul acestuia. „Când este în public, el este calm, nu latră și nici nu aleargă, ceea ce face ca să îi pot permite să meargă fără ață, iar asta să fie o experiență plăcută și fără stres”.

Când vine vorba de mâncare, proprietarul cățelușului a spus că nu este deloc pretențios; Uni iubește totul, în special cartofii pai și pastele.

Cu toate acestea, dacă doriți să oferiți și câinelui dvs. un cartof, Clubul American Kennel avertizează că ar trebui să fie copt sau fiert fără a adăuga nimic la el. „Cartofii prăjiți, cum ar fi chipsurile de cartofi, sau cartofii cu ulei sau sare adăugate, nu sunt bune pentru câini.

Dacă însoțitorul canin are diabet zaharat, nu ar trebui să i se administreze cartofi, deoarece pot provoca creșteri ale zahărului din sânge ”, a scris organizația.

Cu toate acestea, Uni poate să-i mănânce în mod clar și îi plac foarte mult.

Ca răsplată cățelul îl răsplătește pe stăpân cu grimase drăguțe.

Iată un alt moment amuzant pe care Uni îl dăruiește proprietarului.