Secretele fotografiilor senzaționale. 11 poze și metoda cum a fost făcută

Ei bine, am văzut totul pe Instagram: portrete perfecte, cinematografice, ale femeilor însărcinate din pădurile fermecate, fotografii ale cuplurilor fericite care se relaxează pe plajă și ale copiilor care cochetează ca modele chiar de la naștere … V-ați întrebat vreodată cum apar aceste fotografii interesante?

Fotograful brazilian Guilmar Silva a dat cărțile pe față și ca un profesionist, a arătat cum se fac aceste fotografii din culise. Aici nu vorbim despre Photoshop și alți editori grafici! Este vorba despre procesul propriu-zis de filmare.

Silva și-a numit proiectul de fotografie LUGARxPHOTO („Locul și fotografia”), care este plin de umor și demonstrează la cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a obține fotografii frumoase.

Vedeți mai jos o manipulare inteligentă a fotografilor pentru a face poze de milioane.

Iată și secretul fotografiilor, care se presupune că sunt transportați într-o bucată de țesătură frumoasă și cu o barză. Principalul lucru aici, este să ai timp să faci o fotografie în timp ce bebelușul doarme.

Iată  astfel de praf de pe drum se fac aceste fotografii frumoase și însorite.

Bălțile sunt, în general, un loc preferat de brazilieni și nu numai de fotografi. Cu cât balta este mai mare, cu atât mai bine va ieși poza.

Chiar și cel mai drăguț Labrador poate distruge întreaga pregătire pentru o fotografie bună. Prin urmare, în astfel de cazuri, pozele sunt făcute separat și apoi puse împreună în Photoshop.

O baltă mai mare, o fotografie mai reușită.

Pentru cei ce nu știau cum se fac fotografiile legendare cu motocicletă și femeia care sărută.

Încă o baltă, încă o fotografie.

O poză reușită de la nuntă. Este greu să surprinzi așa moment, deci este cazul ca să se facă 3 poze, apoi să se unifice în una singură.

Nici o mireasă din lume, nici cea mai fericită din ele, nu poate zbura. În fotografie,  ea stă pe spatele unui alt bărbat, care o ajută „să zboare”.

O fotografie romantică de nuntă poate fi făcută pe orice trotuar prăfuit.

Și ploaia, desigur, nu mereu poate fi reală. În acest caz, furtunul este cea mai reușită metodă de improvizare.