Se întâmplă o dată în viață: 9 oameni cărora le-a surâs norocul atunci când se așteptau cel mai puțin!

Între mine și noroc a existat întotdeauna o antipatie reciprocă”, remarca subtil scriitorul român, Vasile Ghica. Și cred că sub aceste cuvinte putem să ne semnăm fiecare din noi. Într-adevăr, norocul e un oaspete rar în casa noastră, însă atunci când vine, o face spontan și spectaculos și nu poate să nu ne placă de el.

Uite câteva exemple de oameni cărora le-a surâs norocul, deși nu exista nici o premisă în acest sens. Hai să ne bucurăm împreună pentru ei, și cine știe, poate curând ne va zâmbi și nouă soarta.

“M-am trezit de dimineață, am băut o cafea, am ieșit din casă, m-am întins după chei când am simțit că îmi lipsește portofelul. Am intrat în panică. Am căutat prin casă de câteva ori – nici urmă de el. Am reconstituit mental evenimentele din ziua precedentă și mi-am amintit că seara trecută am fost la magazinul de la colț.”

Citește și: 9 cupluri celebre cărora nu le pasă de diferența de vârstă

”Disperat și agitat, am început să cercetez poteca pe care am mers și iată-l, teafăr și intact. Totul era la locul său, 3 carduri bancare, actele de identitate și câteva zeci de dolari, bani gheață.”

Uite așa arată un domn care tocmai a câștigat un milion de dolari. Credem că fiecare ar vrea să fie în locul lui, cel puțin pentru o clipă, pentru a trăi toate aceste emoții.

Această femeie a scăpat în apă o verighetă de 5000 de dolari, dar un scafandrier s-a oferit să o ajute și, în scurt timp, a reușit să recupereze bijuteria, chiar dacă doamna nu mai avea nici o speranță. Un adevărat magician!

Citește și: 12 dovezi că în spatele fotografiilor ideale din internet stă o realitate deloc ideală

Cum crezi, care era probabilitatea ca brelocul să se oprească în acest mod?

“Două înghețate la preț de una, asta da pachet bonus! Dar trebuie să recunosc că nu am fost deloc încântată de o asemenea întorsătură.”

“Momentul în care am încetat să respir, la propriu. Dar se pare că soarta mă iubește.”

“Toată lumea a rămas cât se poate de mulțumită, în special eu și compania de asigurări. De acum înainte voi avea ce să le povestesc prietenilor. Cred că mă pot considera cel mai norocos dintre ei.”

Citește și: Oameni frumoși: 10 exemple, în care nepoții nici nu știau cât de frumoși erau bunicii lor când erau tineri

Pepene verde fără semințe – visul de vară, al fiecăruia din noi!

Iată unde au dispărut alunele din celelalte ciocolate!