Scrisoare către cel care mi-a luat inima, dar nu mi-a oferit nimic în schimb!

„Tu ai fost tot ce mi-am dorit. M-ai făcut atât de fericită. Ai fost iubitul meu. M-ai schimbat și după tine nu voi mai fi niciodată aceeași.

Te-am dorit atât de mult și ți-am oferit atât de mult. Te-am lăsat să intri în inima mea, dar asta nu a fost suficient pentru ca tu să rămâi. De fiecare dată când plecai și te întorceai, te-am primit ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Atunci când mă ignorai zile la rând sau chiar săptămâni, după care luai iarăși legătura, îți răspundeam instantaneu. Te-am iubit atât de mult, dar cred că asta nu a fost suficient pentru tine.

Acum a venit timpul să ne luăm adio. E timpul să merg înainte, să trec peste. Ți-am oferit șansă după șansă, dar nu ai profitat niciodată de ele. Așa și nu ai înțeles, că te-am iubit și eram gata să fac totul pentru tine. Așa și nu ai înțeles că îmi doream să fiu alături de tine. Mi-am dorit atât de mult să fiu singura femeie din viața ta. Am petrecut atât de multe nopți nedormite, plângând din cauza ta, am petrecut multe zile neliniștite, întrebându-mă ce faci… de ce nu îmi vorbești. Dar nu vei afla niciodată asta. Și chiar dacă vei afla, sunt sigură, că asta nu va schimba nimic.

În același timp, nimeni nu m-a supărat atât de mult ca tine. Dar oricât de supărată sau indispusă nu aș fi fost, atunci când mă sunai, întotdeauna îți răspundeam nerăbdătoare. Și iarăși ne întorceam exact acolo, de unde am început. Mi-ai luat inima, dar de ce nu poți să îmi oferi nimic în schimb?

Cred, că de data asta am văzut în sfârșit lumina. Nu meriți asta și nu ești pentru mine. Poate într-o zi totul se va schimba. Sper. Dar, deocamdată, trebuie să-ți spun „Adio”.”