Scrie-i primul! Iată cele mai reușite complimente pentru a începe o discuție!

Sursa Swipe Life, destinată comunicării online a postat o listă de complimente care, după cum se menționează în articol, sunt garantate să provoace simpatia partenerului și să creeze impresia dorită. Autorii articolului susțin că anume declarațiile neobișnuite, dar plăcute și respectuoase sunt cea mai reușită modalitate de a cunoaște o persoană și de a o invita la o întâlnire prin intermediul aplicațiilor de dating.

Astfel, dacă persoana a menționat un gen de muzică sau un film care le place ambilor participanți la dialog, se recomandă să îi evaluezi pozitiv pasiunea. Principalul lucru este să vorbești despre asta sincer și să nu te prefaci doar pentru a-i atrage atenția interlocutorului.

Dacă potențialul partener ți-a scris despre unele hobby-uri sau activități, merită să îi susții interesele. Autorii Swipe Life sunt convinși că interlocutorul va fi mulțumit,  dacă dorința lui de a începe un blog, de a se implica în voluntariat sau muncă socială va fi apreciată.

Bărbații sunt sfătuiți să nu fie timizi în a lăuda partenera pentru abilitatea ei de a duce o conversație sau pentru faptul că se pricepe într-un subiect anume. În plus, potrivit autorilor îi poți face un compliment bun dacă acorzi atenție la detaliile din imagini. De exemplu, dacă ți-a plăcut culoarea hainei din fotografia interlocutorului, atunci merită să menționezi acest lucru. Astfel, potențialul partener va înțelege că îi ești cu adevărat interesant.

În plus, utilizatorii aplicațiilor romantice au fost sfătuiți să vorbească despre ce le place în comunicarea cu interlocutorii lor, de exemplu, glumele bune sau comparațiile amuzante. Se presupune că acest lucru va arăta persoanei că mesajele sale sunt citite cu atenție.