Prin câte din ele ai trecut? 5 lucruri pe care toate femeile le regretă

În acest material vrem să vă prezentăm 5 lucruri pe care toate fetele le regretă:

1.I-a dat a doua șansă fostului iubit

Oh, practic toată lumea a păcătuit la acest capitol. Pentru că suntem suflete naive care cred că într-un final băieții se vor schimba și ne vor iubi ca înainte. Este păcat că acest lucru nu se întâmplă de fapt. Ei bine, creierul nostru, înțelege că este timpul să încheiem relația cu el, dar inima ne doare și urlă că-l vrea înapoi. Drept urmare, stăm și plângem, dându-ne seama de greșeala noastră.

2.A scris fostului după ce a băut câteva păhărele

Ha ha ha. Este înfricoșător să ne amintim a doua zi și este imposibil să ne iertăm. Într-o stare de ebrietate, sperăm că ne putem reconecta cu fostul partener fără să ne gândim vreodată dacă el dorește si la fel, dacă tu dorești asta. E păcat.

3.Singure își vopsesc părul

Ei bine, îmi amintesc trecutul meu, atunci când în 2007, am procurat o vopsea ieftină și mi-am vopsit părul roz deschis. Am primit un rezultat oribil, iar părul a trebuit să crească mult timp. Da, efectul a fost dur, dar sănătatea părului este pe primul loc. De aceea am renunțat la această practică.

4.Își spun secretele personale altor oameni

Este mai bine să vorbești despre unele lucruri cu prieteni sau cu oamenii din familie, însă există multe teme care ar trebui ținute în interiorul tău. Odată și odată aceste secrete vor ieși la iveală și nu te vei simți comod auzindu-le de la alte persoane.

5.Își cumpără pantofi incomozi

În sertarul de pantofi, la sigur ai diferite perechi de pantofi, care mai comozi, care mai puțin. În mod firesc, atunci când mergi la magazin, privești la cum arată ei și nu cât de comozi sunt. Odată ce îi vei încălța și vei pleca la o petrecere, cu siguranță o să înțelegi că nu ai făcut alegerea corectă.