Perfecte pentru ceea ce trăim acum: 10 filme neplictisitoare, cu un Happy End garantat

Uneori, trebuie să știm cu siguranță că va fi totul bine… Dacă acum treci printr-o astfel de perioadă, atunci această listă de filme care se termină cu bine e ceea de ce ai nevoie. Chiar dacă eroii trec prin încercări grele sau au de făcut alegeri dificile să știi că într-un final, vor fi cu toții fericiți.

Aceste filme îți vor asigura buna dispoziție.

1. A Dog’s Way Home (2019) – Drumul unui câine către casă  

A Dog’s Way Home povesteşte odiseea înduioşătoare a Bellei, o căţeluşă care străbate un drum de aproape 600 km, pentru a-l regăsi pe iubitul ei stăpân, Lucas, student la medicină şi asistent voluntar în spitalul VA. Bella schimbă vieţile multor fiinţe pe care le întâlneşte în drumul ei neobosit – de la un pui de pumă, rămas orfan şi până la un veteran năpăstuit de soartă.

2. 303 (2018)

Jule, studentă la biologie, află că e însărcinată, aşa că pleacă spre Portugalia, la Alex, iubitul ei care lucrează acolo într-o comunitate bio. La volanul unui autobuz Mercedes 303, îl culege de la o benzinărie de lângă Berlin pe Jan, pornit spre un sat de pescari din Spania ca să-şi întâlnească tatăl biologic. Conversaţiile lor despre politica globală şi filozofie, despre dragoste, relaţii şi sensul vieţii sunt doar începutul unui roller coaster al emoţiilor.

3. Book Club (2018) – Clubul femeilor dezlănţuite

Book Club urmărește viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește “Fifty Shades of Grey”.

4. Instant Family (2018) – Familie de-a gata

Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână.

5. Un peu, beaucoup, aveuglément! (2015) – Blind Date

Machin este un inventator, un bărbat antisocial căruia îi place să îi pună pe fugă pe toți locatarii din vecinătatea apartamentului său. În peisaj își face apariția o tânără cu ochelari și timidă, o muziciană. Cei doi comunică, fără să se vadă, prin perete. Contrar tuturor așteptărilor, Machin se îmblânzește. Ea îl minte cu privire la aspectul său fizic, el se dă drept un italian seducător. Ea ajunge să aibă o întâlnire cu un italian, pe care îl confundă cu vecinul său.

6. La famille Bélier (2014) – Familia Bélier

Toată lumea din familia Paulei este surdă, cu excepția ei. Nu că asta ar fi o problemă. Nu, marea provocare a Paulei este să țină pasul cu programul plin: când nu e la școală, își ajută familia la fermă sau la piață. La școală, Paula se îndrăgostește de Gabriel. Când el se înscrie în corul școlii, se înscrie și ea. Și în secunda când începe să cânte, toți rămân muți. Paula are o voce minunată!

7. In My Dreams (2014) – In visele mele

Natalie Russo și Nick Smith sunt două persoane singure care nu sunt convinse că-și vor găsi vreodată perechea. După ce fiecare aruncă un ban într-o fântână locală, cei doi încep să viseze unul la altul și, astfel, se îndrăgostesc și își doresc să fie împreună. Problema este: cum o vor găsi pe persoana din visele lor?

8. Austenland (2013)

De când se știe, Jane a iubit cu ardoare cărțile lui Jane Austen și visul ei cel mai mare este să ajungă în somptuosul, dar și costisitorul Austeland, un parc tematic inspirat de romanele scriitoarei și dedicat celor mai înrăiți fani ai acestora. După ani de economii, Jane ajunge în sfârșit în Austenland și, chiar dacă finanțele nu-i permit să se bucure de pachetul complet, este gata să profite cât mai mult de experiență.

9. Un plan parfait (2012) – Un plan perfect

Convinsa ca primul mariaj al tuturor femeilor din familia sa este condamnat esecului, din cauza unui blestem misterios, Isabelle decide, atunci cand e pe punctul de a se marita cu barbatul visurilor sale, Pierre, sa se marite, in schimb, cu un strain si apoi sa divorteze pentru a rupe blestemul.

10. The Magic of Ordinary Days (2005) – Farmecul zilelor obișnuite

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, Livvy Dale, fiica unui preot din Colorado, ramane gravida, dar este parasita de tatal copilului. Strictul si puritanul sau tata o forteaza sa se marite din convenienta. Casatorita cu un necunoscut, Livvy se imprieteneste cu doua surori japoneze aflate intr-un lagar, ajungand sa inteleaga adevarata natura a increderii si a dragostei.

Informații despre filme preluate de pe cinemagia.ro