Pentru 18+: 10 filme incitante despre iubire, cu multe scene fierbinți

Dacă te-ai săturat de serile plictisitoare, îți propunem o listă de filme cu scene picante, pe care o să le privești cu fierbânțeală. Lista este destinată doar celor 18+.

1. The Dreamers (2003) – Visătorii

Lasati de capul lor la Paris in timp ce parintii sunt plecati in vacanta, Isabelle (Eva Green) si fratele sau Theo (Louis Garrel) isi invita un coleg, pe Matthew (Michael Pitt), sa stea cu ei. Isi fac propriile reguli, pe masura ce-si experimenteaza reciproc emotiile si se*ualitatea, jucand o serie de farse din ce in ce mai elaborate.

2. Nymphomaniac: Volume 1 (2013) – Nimfomana Vol. I

Un jurnal erotic al unei femei (interpretată de Charlotte Gainsbourg) din perioada adolescenței, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leșinată, în pădure, de către un bărbat (Stellan Skarsgard), cel căruia i se și confesează ulterior.

3. Love (2015)

In dimineața zilei pe data de 1 ianuarie telefonul suna. Murphy (Aomi Muyock) in varsta de 25 de ani se trezeste inconjurat de tanara sa sotie Electra si copilul sau de doi ani. Isi asculta mesajele pe robot. Are un mesaj de la mama Electrei (Aomi Muyock) care il intreaba ingrijorata daca nu are vreo veste despre fiica sa disparuta fara urma de cateva zile. Ii este teama sa nu fi avut vreun accident grav. In cursul unei zile ploioase, Murphy se va trezi singur in apartament si va rememora cea mai frumoasa poveste de dragoste, doi ani alaturi de Electra. O poveste plina de promisiuni, jocuri, excese si greseli.

4. Original Sin (2001) – Păcat originar

Luis dorea sa se casatoreasca fara complicatiile dragostei. Stiind ca o sotie americana ar fi accesoriul perfect pentru a-si completa viata, el isi cauta o sotie prin corespondenta – si o intalneste pe Julia. Cand Julia soseste in Cuba, totul se schimba. In curand, el nu isi doreste altceva decat sa o posede. Ea il atrage pe un taram al emotiilor puternice si al erotismului, asa cum Luis nu a cunoscut niciodata, facandu-l sa se indragosteasca iremediabil.

5. Lolita (1997)

Filmul este o lecție de viață tulburătoare, nu tocmai morală, ci mai degrabă o obsesie căzută în păcat. Deși se pare că micuța Lolita este factorul cheie, determinant în satisfacerea pur animalică a necesităților masculine primitive, acest tată “adoptiv” este deja prins în mrejele unei abateri de la normele morale și religioase ce conduc lumea, încă din secunda în care o zărește, fiindcă privirea acestuia cade tentant pe formele voluptoase, în plină formare adolescentină a tinerei Dolores (Lolita).

6. Eyes Wide Shut (1999) – Cu ochii larg închiși

William (Cruise) un respectat medic și Alice (Kidman) o apreciată directoare a unei galerii de artă au bani mulți și prieteni interesanți, dar le lipsește ceva. Deși nu o conștientizează, neîmplinirea va izbucni brutal la o petrecere aparent onorabilă. William este puternic atras de o tânără pe care o resuscitează în urma unei supradoze, iar Alice este tulburată de un bărbat, expert în seducerea femeilor. Deși niciunul dintre ei nu va ceda impulsurilor se*uale, William și Alice realizează că viața lor intimă are nevoie de o schimbare radicală.

7. Blue Velvet (1986) – Catifeaua albastră

Lynch este în elementul său: o poveste bizară cu perversiuni se*uale și violență dementă care pare să oglindească atât fanteziile sale negative, cât și pe cele ale Americii. Publicul a găsit filmul deopotrivă respingător și fascinant, propulsându-l spre un succes de casă.

8. Bitter Moon (1992) – Luna amara

Fiona si Nigel Dobson fac o calatorie cu vaporul, din Turcia in India. Pe vas, ei fac cunostinta cu o tanara si fermecatoare femeie si cu sotul ei Oscar, invalid. Pe masura ce se cunosc mai bine, Oscar ii povesteste noului prieten dramatica lui poveste de dragoste, dominata de o pasiune distructiva, care incepe ca o feerie, dar sfarseste ca un cosmar. Un film impresionant despre pasiune si ura, despre dragoste si moarte.

9. Belle du Seigneur (2012)

Adaptarea unei povești elvețiene epice de Albert Cohen, o poveste de dragoste nebună între un oficial evreu de rang înalt și sotia protestanta a unui angajat de-al sau.

10. La chambre bleue (2014) – Camera albastră

Julien Gahyde, arestat și interogat în cadrul morții suspecte a soției sale Delphine, își descrie scurta sa relație extraconjugală cu Esther Despierre, o prietenă din copilărie pe care a regăsit-o, o femeie căreia i-a declarat dragostea și perspectiva de a “trăi alături de ea”.

Informații despre filme preluate de pe cinemagia.ro