Pasărea deja de 37 de ani trăiește cu bărbatul care i-a salvat viața

Recep Mirzan din Turcia are 63 de ani. În aparență, acesta este un om obișnuit, dar o poveste complet extraordinară este legată de el, deoarece de 37 de ani se desfășoară prietenia lui neobișnuită cu lebăda pe care a salvat-o.

#1

Totul s-a întâmplat în provincia Edirne, unde bărbatul a călătorit cu prietenii săi. Recep a găsit pasărea rănită și a lăsat-o peste noapte în mașina lui pentru a o proteja de prădători. Bărbatul a dus lebăda la o fermă din Karaagach și avea ​​singur grijă de ea.

„Din moment ce iubesc animalele, mi-am spus că ar trebui să o iau acasă în loc să o las pradă vulpilor”, a spus domnul Mirzan în timp ce povestea ziua în care l-a luat pe Garip. „Ne-am obișnuit unul cu celălalt. Nu ne-am despărțit niciodată.”

Grijile  lui Rejep au dat roade. Pasărea și-a revenit și a început să petreacă tot timpul alături de salvatorul său. Ea îl urmărea pe Mirzan, se plimba cu el pe potecile satului seara. Era evident că nu va fi posibil să returneze lebăda în sălbăticie.

#2

Apoi lebăda a primit numele Garip, care este tradus din turcă ca „ciudat”. Într-adevăr, comportamentul lui Garip nu poate fi numit obișnuit. De regulă, lebedele evită interacțiunea cu oamenii, dar această pasăre a devenit o mare excepție.

#3

În mod surprinzător, lebăda a găsit un limbaj comun cu alte animale de la fermă. S-a împrietenit cu câinii și pisicile lui Recep și a devenit membru cu drepturi depline al micii familii a lui Mirzan. În sălbăticie, Garip cu greu ar fi trăit mai mult de 12 ani, dar anul acesta a împlinit 37 de ani.

Văduv fără copii, bărbatul a spus că Garip i-a fost loial și a ales să rămână alături de el. Domnul Mirzan consideră lebăda copilul lui. Locuința cu domnul Mirzan a fost evident benefică pentru Garip. Potrivit Swan Sanctuary, cu sediul în Marea Britanie, durata medie de viață a unei lebede în sălbăticie este de 12 ani. Se spune că, în medii protejate, pot trăi până la 30 de ani.

Dar tu ce părere ai despre această prietenie neobișnuită ? Așteptăm mesajele tale mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !