Pantaloni scurți și nici un gram de celulită – Ornella Muti a cucerit internetul la ai să 65 de ani!

Francesca Romana Rivelli, cunoscută publicului larg sub pseudonimul Ornella Muti, a cucerit întregul continent european în anul 1980 odată cu lansarea peliculei „Il bisbetico domato”, unde a fost colegă de platou cu celebrul cântăreț Adriano Celentano.

La 40 de ani distanță, frumoasa italiancă continuă să fie într-o formă de invidiat. Uitându-ne la femeia de mai jos, cu greu ne vine să credem că peste o săptămână aceasta va împlini 66 de ani. Italianca afirmă că nu a apelat niciodată la intervenții chirurgicale pentru a-și corecta trăsăturile și se menține în formă exclusiv prin gimnastică și alimentație sănătoasă.

Vara trecută, când toată lumea a rămas blocată prin case, celebra actriță și-a surprins fanii publicând o poză făcută în grădina casei sale, lăsând mască milioane de italieni, grație picioarelor sale netede și subțiri, demne de o femeie de 20 de ani. În timp ce unii utilizatori au ridicat-o în slăvi, alții au încercat să pună la îndoială frumusețea ei, afirmând că în poză e surprinsă altă persoană.

Dar apele s-au limpezit în scurt timp, o dată cu apariția altor fotografii, în care se vede cât se poate de clar că italianca a păcălit timpul și natura. Ornella Muti dezvăluie că pentru a obține acest rezultat, urmează o dietă strictă, alcătuită din legume, fructe și pește, consumate în stare crudă.

“Nici un gram de celulită, “Sunteți fermecătoare”, “Jos pălăria”, “Regina”, “Nu-mi vine să cred că are 65 de ani”, “Uluitoare”, “Viața mea nu va mai fi la fel ca înainte”, “Deci, nu pot să cred”, “Ce bunică”, “Ideală”, “Italia se mândrește cu tine”, “Când iese al treilea film cu Celentano?”, au scris admiratorii actriței pe una din rețelele de socializare.

Ce părere ai despre un astfel de stil la 65 de ani? Este vulgar și deplasat? Sau dimpotrivă, feminin și armonios, în condițiile în care actrița se poate lăuda cu o asemenea siluetă? Oare vârsta poate fi un impediment în calea frumuseții? Așteptăm răspunsul tău în comentarii.

Citește și: Lucrând 10 ani ca maseur, am înțeles de ce unele femei 40+ arată mai tinere decât altele!