Născuți obraznici: 15 oameni care nu au nici bun simț, nici cei 7 ani de acasă

De reguli de conduită e bine să ne folosim în fiecare zi. Cu cât sunt mai uzitate, cu atât e mai bine. Dar unii oameni nu știu nici de conduită și nici de bun simț. Iată 15 persoane care așa și nu au învățat să îi respecte pe cei din jur.

1. Nu pot să cred. Această femeie pur și simplu s-a așezat pe raftul cu pâine. Și nu pare deranjată de acest lucru.

2. Angajații aeroportului i-au spus acestui bărbat că nu îl vor lăsa să urce la bord purtând o astfel de mască. El i-a insultat, le-a arătat biletul pentru business class și a postat această imagine pe Instagram. Din avion. Vorba aia – toți suntem egali, dar unii sunt mai egali decât alții.

3. Această femeie a luat singurul ventilator din camera de așteptare și l-a folosit în acest fel, ignorând orice reproșuri.

4. Fata care stătea în fața mea a refuzat să închidă fereastra în timp ce afară ploua. Pentru că nu îmi place să rabd, m-am ridicat și am închis-o singură. Dar ea a deschis-o înapoi. Câtă obrăznicie.

5. Iată sub ce formă mi-a fost livrat un set de vase de 80 de dolari…

6. Cum poate fi numit un om care își parchează mașina în acest mod? Porc e primul cuvânt ne licențios care îmi vine în cap.

7. Vi se pare normal?

8. Cele mai întunecate cotloane ale iadului sunt rezervate pentru astfel de persoane.

9. Vasul de toaletă într-o școală primară.

10. Am comandat un tort pentru colegul meu de birou. Iată ce mi-au adus.

11. Se pare că gabaritul mașinii este invers proporțional cu educația primită în copilărie.

12. Iată ce am descoperit dimineața când m-am întors din tura de noapte. Soțul meu e în șomaj tehnic. În acest moment am înțeles că trebuie să divorțez.

13. Aparent, nu toți oamenii știu ce înseamnă spațiu personal.

14. Lenea e mare cucoană.

15. Porția de tort care este aruncată la gunoi. Și așa cu fiecare fel de mâncare. Administratorul ne interzice să hrănim câinii și pisicile din spatele restaurantului. Nemaivorbind de noi. Mâncarea rămasă trebuie aruncată strict după protocol.

Citește și: Nu ne aleg întâmplător: 15 pisici care seamănă leit cu stăpânii lor!