O nouă tendință în moda machiajului a șocat internauții – genele crețe!

Uneori se creează impresia că aproape în fiecare zi se naște un nou trend pe Instagram. Dar când pe rețelele sociale a apărut o modă a „genelor crețe”, aceasta imediat a atras atenția utilizatorilor. Oare să fie adevărat?

Recent, pe internet a apărut o imagine cu niște gene crețe, care a devenit imediat virală. Oamenii au început să își împărtășească opiniile referitor la cât de stupide pot fi unele tendințe, alții pur și simplu au râs de această idee. Cert este un lucru: „genele crețe” au șocat internauții.

Este oare un nou trend? Din fericire, nu este chiar așa. Imaginea care a devenit virală a fost postată de către o artistă de make-up pe nume Sofie Petersen. Aceasta este cunoscută datorită look-urilor ciudate și tehnicilor de machiaj stranii pe care le utilizează.

Judecând după contul ei pe Instagram, Sofie iubește să șocheze publicul cu diferite moduri de a-și decora genele.

Iată încă câteva lucrări excentrice efectuate de Sofie Petersen:

„Vreau ca oamenii să simtă ceva când văd look-urile create de mine, fie că să-i inspire sau să-i dezguste. Vreau să arăt emoții, să povestesc istorii și să glumesc. Îmi place că profilul meu este un loc care poate conține diferite expresii” – spune artista.

Sofie își împărtășește lucrările pe Instagram, unde are aproape 30.000 de urmăritori. Mai mult de atât, fiecare postare este însoțită de un comentariu interesant:

„Când doar vrei să plângi toată ziua, dar nu vrei să vorbești despre ceea ce se întâmplă de fapt.”

„Când adormi fără ca să-ți speli rimelul.”

„Gene lichide; rămâi hidratată”

„Cum arată furia mea”

„Ceea ce vreau ca oamenii să simtă după ce au vizitat profilul meu este curajul de a-și pune tot ce vor pe fața lor. Fă ce vrei tu ca să te simți minunat și să ai mai multă încredere în tine.”