O nemțoaică de 57 de ani și-a cheltuit toate economiile pe tatuaje: cum arată acum modelul german ?

În secolul XXI, cultura tatuajelor a devenit un trend mai important ca niciodată iar pentru un număr crescând de oameni acestea oferă un mijloc unic de autoexprimare.

Nevoia de a comunica povești și dorințe prin tatuarea ceva pe pielea noastră a fost mult timp o nevoie umană de bază – Matt Lodder

O femeie de 57 de ani din Germania, a devenit populară în rândul internauților după ce a decis să-și cheltuie toate economiile pentru a-și face tatuaje.

Modelul german Kerstin Tristan a devenit interesată de arta corporală deja la vârsta adultă. Ea a decis să-și facă primul tatuaj la vârsta de 50 de ani. Mai jos te invităm să vizualizezi aceste imagini de-a dreptul surprinzătoare a modelului plin de tatuaje în lenjerie.

Toată viața ei, femeia a lucrat ca șoferiță de taxi și a decis să aducă ceva nou în rutina ei plictisitoare – să-și facă un tatuaj. Primul tatuaj a fost urmat de al doilea, dar Kerstin nu s-a oprit aici.

În șapte ani, și-a acoperit 90% din corp cu tatuaje. Germana a recunoscut că și-a cheltuit toate economiile pe transformare – aproximativ 35 de mii de euro.

#1

A numi hobby-ul ei o risipă de bani necugetată, asta înseamnă a nu spune nimic. Kerstin este numită pe bună dreptate una dintre cele mai tatuate bunici de pe rețelele de socializare. Aproape 200 de mii de oameni urmăresc viața modelului de pe online.

Fana tatuajelor menține cu pricepere interesul publicului postând regulat poze în ținute rebele.

Desigur, aceasta mai are și hateri, dar ea nu regretă nimic. „Când mă privesc în oglindă, văd o pajiște frumoasă plină de flori frumoase”, a spus ea pentru The Sun.

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

Nu e de mirare că Kerstin a câștigat un număr atât de mare de urmăritori, ea postând adesea fotografii în care practic este dezbrăcată, pentru a arăta cel mai bine munca colorată pe care a depus-o. Armata de adepți ai lui Kerstin adoră colecția ei de fotografii. Pe Instagram, bunicuța are aproape 200 000 de urmăritori.

Dar tu ce părere ai despre decizia luată de această doamnă ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !