Nu le purta: 7 accesorii care-ți pot strica orice ținută

Accesoriile reprezintă nota finală a oricărui look. Dar te-ai gândit vreodată la faptul că unele detalii nu numai că pot completa look-ul, dar îl pot și strica? Iată, șapte greșeli majore în selectarea accesoriilor pe care trebuie să le eviți.

Ceas


Ceasurile au încetat de mult să mai fie doar un obiect de control al timpului – astăzi sunt un accesoriu modern. Cum să alegi ceasul potrivit? Renunță la modelele cu curea cu lanț sau cu pietre și cu cadran mare. Optează pentru minimalism, curele stricte și, cel mai important, dimensiune optimă a ceasului.

Cercei cu ciucuri


Cerceii sunt, cu siguranță elementul perfect pentru completarea oricărui look. Cu toate acestea modelul greșit îți poate ruina instantaneu eforturile. Din lista anti-trend fac ferm parte – cerceii cu ciucuri.

Ochelari cu efect de oglindă


Anul acesta la modă este naturalețe, care cu siguranță nu include ochelarii cu lentile de oglindă. Recomandăm să optezi pentru modele mai simple, cu lentile colorate sau complet transparente, de forme ovale și pătrate.

Agrafe de păr cu perle


Agrafele de păr cu perle sunt înlocuite cu lanțuri masive și bijuterii cu tematică nautică – sub formă de scoici, ancore sau creaturi marine, ceea ce este foarte relevant în acest sezon.

Seturi


Cândva se spunea că geanta trebuie să se asorteze cu culoarea pantofilor, iar cerceii trebuie să fie din același set cu lanțul. Astăzi, astfel de trucuri “la modă” te-ar face să arăți strident.

Charms

Un alt ecou al trecutului – brățările cu talismane. Optați pentru modele finuțe, simple și elegante.

Bijuterii din chihlimbar

Chihlimbarul este o piatră cu care este dificil de accesorizat. În primul rând, nu mai este la modă și, în al doilea rând, este un pic prea mult pentru a sfida vârsta.