Nu există pădure fără uscături – 15 cei mai extravaganți și inconfortabili pantofi din lume!

Acum o săptămână am publicat un articol în care am discutat despre cele 10 reguli esențiale de stil de la redactorul șef al revistei Elle și Nina García de Castellanos a numit pantofii cu toc înalt – baza unui aspect elegant.

“Tocurile înalte sunt atot puternice. Acestea îți vor îmbunătăți starea de spirit, postura și încrederea în sine, iar o ținută plictisitoare se va transforma imediat într-una de excepție. Ce alt obiect mai are atâtă putere? De aia, atunci când îmi planific ținuta, încep întotdeauna cu pantofii”, a dezvăluit celebra jurnalistă.

Dar oare să fie întotdeauna așa? Vorba aia – “Nu există pădure fără uscături”. Astăzi, vom studia cealaltă parte a monedei și vom discuta despre cei mai extravaganți și inconfortabili pantofi cu toc din lume!

Pantofi cu tocuri ciudate

Simți deja cum de la aceste imagini ți se face părul măciucă? Păi bine, inspiră adânc, fiindcă abia începem. Unele femei sunt gata de sacrificii enorme pentru a ține pasul cu moda. Ce-i drept, e cam greu să ții pasul în asemenea încălțări.

Modelul de mai jos îmi trezește mai multe semne de întrebare, în special, cu privire la echilibru. Am impresia că legea gravitației își va spune cuvântul imediat ce tânăra se va ridica de pe canapea.

Citește și: 25 de exemple de pantofi pentru cei care vor să iasă în evidență din mulțime

Pantofi extravaganți

Mai ții minte când mergeai la circ în copilărie și erau numere cu yoghiști care merg pe sticlă sau dorm pe un pat de cuie? Se pare că oamenii s-au reprofilat.

În ăștia cel puțin te poți deplasa. Risc să presupun. Deși stabilitatea construcției e sub semnul întrebarii. La fel ca sănătatea picioarelor.

E suficient să faci un singur pas greșit și…

Pantofi neobișnuiți

Diavolul se ascunde în detalii. Serios, cine altcineva ar fi putut să conceapă acești pantofi?

Imaginează-ți că vii obosită de la muncă și trebuie să te descalți!

Talpa groasă e mai sănătoasă. Pe bune? (Dacă asta poate fi numită talpă)

Citește și: Cel mai înalt bărbat și cea mai joasă femeie din lume s-au întâlnit

Pantofi cu toc foarte înalt

Cred că sarcina acestor designeri a fost să creeze cei mai inconfortabili pantofi din istorie. Ce altă motivație mai poate exista?

Dacă te tot întrebai la ce trucuri să apelezi ca să pari mai înaltă – iată că am găsit soluția ideală. Mai înalt decât atât nu poate fi.

Cel puțin nu ar trebui să se rupă.

Pantofi cu tocuri mari

Sunt curios din ce material au fost confecționați și dacă rezistă. În schimb, nu trebuie să-ți mai faci griji în legătură cu transpirația la picioare.

În comparație cu restul, ăștia chiar par să fie comozi. Grei, dar comozi.

Și dacă se rupe?

Pentru că eleganța este pe primul loc!

Uite așa o colecție neobișnuită! Ce părere ai despre aceste modele, își merită banii?

Citește și: Îți vor face piciorul mai grațios: 5 probleme care pot fi rezolvate cu o pereche potrivită de pantofi!