Naturale sau prelucrate? 17 fotografii ale vedetelor, înainte și după prelucrare

Multe vedete sunt considerate aproape de idealul frumuseții, dar aparent nu pentru toată lumea. Există conturi în rețelele de socializare, care și-au luat angajamentul să aducă vedetele, care și așa sunt drăguțe, la un nivel ireal. Cu aceasta le ajută photoshopul și filtre care netezesc pielea, măresc ochii și transformă dinții în visul oricărui dentist.

Există un cont pe Instagram care se ocupă de astfel de schimbări, și iată așa devin vedetele de sex feminin după ce au fost ”trecute” prin foto editor.

Shakira

Miley Cyrus

Kate Winslet

Meghan Markle

Julia Roberts

Lily-Rose Depp

Keira Knightley

Rosie Huntington-Whiteley

Lui Rosie i-a plăcut prelucrarea fotografiei sale și chiar s-a abonat la pagina autorului. Alte vedete s-au numărat printre fanii editărilor de la acel cont de Instagram.

Margot Robbie

Kristen Stewart

Anne Hathaway

Emilia Clarke

Gigi Hadid

Selena Gomez

Rihanna

Blake Lively

Monica Bellucci

Dar numai mulți utilizatori ale Instagramului nu au fost mulțumiți de astfel de editări.
În comentarii, mulți încearcă să înțeleagă de se editează chipurile femeilor frumoase dincolo de recunoaștere, transformându-le în oameni aproape identici.

De ce să ”treci” prin Photoshop femei, care sunt și așa frumoase?

După prelucrare, toate arată la fel.

Nu vezi că îi faci pe adolescenți și chiar pe adulți să se simtă complecși?

Această pagină poate fi foarte dăunătoare pentru fetele tinere care deja cred că nu sunt frumoase. Și acum se dovedește că și aceste vedete nu sunt perfecte?

Potrivit Insider, astfel de imagini pot afecta negativ stima de sine a oamenilor, făcându-i să se simtă mai puțin atrăgători. În cele din urmă, oamenii pot vedea aceste imagini prelucrare și să presupună că vedetele arată într-adevăr așa.

Dar toată lumea are gusturi diferite: unor le plac portretele perfecte, în timp ce alții preferă naturalețea. Important este să găsești ceea ce îți place.