Mulți nu credeau că frumusețea acestei fetițe este naturală, până i-au văzut mama

În lumea photoshopului global, puțini cred în frumusețea naturală. Orice fotografie postată în internet generează îndoieli din partea internauților, în special când totul arată perfect. Ochii mari, buzele – fundiță, năsucul gingaș și tenul porțelanat. Sunt trăsături care ne duc în pare parte cu gândul la o păpușă. De aceea, este greu de crezut că ar putea aparține unei fetițe.

În Thailanda a fost făcută publică o fotografie a unei fetițe cu frumusețe de păpușă. Mulți dintre internauți au crezut că e un fake.

Îndoaila a dispărut însă, imediat ce mama fetiței a postat o fotografie împreună cu ea. Atunci a fost clar, cui i se datorează această frumusețe angelică.

Inițial, mama fetiței publica pe o rețea socială fotografii de la diferite sesiuni foto, în care micuța purta costume speciale.

În acest mod, fetița a devenit populară nu doar în țara sa natală, Thailanda, dar și în întreaga lume.

Utilizatorii rețelei puneau la îndoială frumusețea acestui copil, exprimându-și dubiile în comentarii. Toți erau curioși să afle cum arată părinții micuței.

Pentru a spulbera orice îndoieli și pentru a pune capăt comentariilor răutăcioase, femeia a postat câteva fotografii în care apare lângă fetița sa.

Urmăritorii contului au rămas șocați de ceea ce au văzut și au înțeles cui aparțin aceste gene deosebite.

Dar tu ce crezi despre frumusețea acestora? Este adevărată sau fotografiile n-au fost lipsite de folosirea unor filtre? Nu uita să comentezi. Chiar vrem să știi ce crezi.

Apropo, tu obișnuiești să-ți retușezi fotografiile înainte de a le posta sau preferi naturalețea?