Mulți automobiliști nu știu asta! Funcția „secretă” pe care o mai are torpedoul!

Torpedoul din mașină nu este doar un loc în care poți pune tot felul de lucruri utile și nu chiar. Puțini oameni știu că la multe modele auto, în special de la producătorii străini, torpedoul mai are și altă funcție „secretă” foarte interesantă. Aproape toți proprietarii norocoși al unei astfel de mașini ratează acest detaliu important.

Mai întâi de toate trebuie să verifici compartimentul torpedoului automobilului tău și să te asiguri, dacă este dotat cu o lumină de fundal. În acest caz, există o mare probabilitate să găsești un alt element extrem de important acolo, și anume un întrerupător, alături de care (cel mai probabil) va fi desenată o linie curbată și un simbol al fulgului de zăpadă. Nu fiecare automobilist își dă seama imediat despre ce este vorba.

Cert este că multe automobile străine dotate cu aer condiționat, există o opțiune suplimentară – o supapă de ventilație pentru torpedou. Esența acestei opțiuni este de fapt destul de simplă. Ea permite să transformi torpedoul mașinii într-un frigider improvizat. Acest lucru este posibil cu o singură mișcare a mâinii. Întrerupătorul se rotește și supapa se deschide.

După aceasta, aerul rece de la aparatul de aer condiționat va ajunge în torpedou, ceea ce va permite utilizarea acestuia ca pe un frigider. Această opțiune este foarte convenabilă dacă dorești să răcești o sticlă cu apă sau altă băutură, precum și să duci niște mâncare, mai ales dacă pornești într-o călătorie mai lungă.