Moda vs. bunul simț: 5 tendințe actuale care te vor lăsa perplex!

Modă, tendințe, anti-tendințe – fiecare revistă sau fashion-blog care se respectă scrie despre ele și încearcă să ne convingă să purtăm tot ce este nou și deosebit. Dar moda și bunul simț nu întotdeauna există într-un singur univers. Uneori, ca două linii paralele, acestea nu se intersectează. Acest articol este exact despre astfel de tendințe care te pot lăsa perplex!

Gențile Micro

Pentru prima dată, despre astfel de genți au început să vorbească în lumea modei acum câteva luni, când o doamnă nu atât de faimoasă a apărut cu un astfel de accesoriu la un eveniment monden. Mărimea poșetei sale era atât de mică încât chiar și unghiile ei păreau mai mari. Dar lumea a apreciat brusc noua tendință și a început să o promoveze. Acum, aceste genți sunt produse de branduri cunoscute.

Cu toate acestea, pe mine mă aduc într-o stare ciudată. Nu văd nicio frumusețe și nici funcționalitate în ele. Unde poți merge cu un astfel de accesoriu? Nu poți lua nimic cu tine, este doar un decor. Ce să mai vorbim, dacă totuși m-aș decide să o iau cu mine undeva, cu siguranță aș pierde o astfel de geantă!

Cizmele – pantaloni

Pentru această tendință trebuie să mulțumim familiei Kardashian. Ele sunt cele care au introdus această a opta minune a lumii. De fapt, acestea sunt cizme din latex până la talie, care servesc și ca pantaloni. Ei bine… sau niște pantaloni cu talpă și tocuri. Această opțiune a fost mai departe preluată cu succes de către Lady Gaga, Madonna și alte celebrități.

Și aici îmi vine în cap o întrebare – cum oare ar fi să mergi în ospeție cu un astfel de articol vestimentar? Straniu… ridicol… stupid?

Blugii – carcasă

Cu alte cuvinte – niște zdrențe. Și aici nu vorbim de acele modele cu rupturi la genunchi, ci anume niște găuri enorme pe întregul picior. De fapt, din pantaloni rămâne doar o carcasă din cusături. Pur și simplu nu înțeleg, pentru ce este necesar să mai îmbraci așa ceva? Oare nu e mai simplu să cumperi o pereche de pantaloni scurți? Da, stil, modă.

Papuci Crocs

Se pare că popularitatea lor a început să scadă. Totuși, acest tip de încălțăminte mă lasă în nedumerire. Fashioniste? De regulă, grădinarii obișnuiau să poarte așa ceva. Și apoi brusc au devenit o tendință actuală.

Scurta – plapumă

Nu sunt un fan al stilului over-size, așa că nu-i înțeleg farmecul. Nu pricep nici scopul acestor scurte uriașe. Pentru mine arată foarte voluminoase și masive. Nu știu cât de friguroasă trebuie să fie iarna ca să port așa ceva.

În plus, nu le avantajează deloc pe fetele care nu au o siluetă de model. O astfel de haină „fură” foarte mult din înălțime și mărește vizual figura.